Familia militarului originar din Botoşani, arestat la Cluj, rupe tăcerea. "Băiatul meu mi-a spus: Mamă, nu sunt vinovat. Mi-au întins o cursă!"

Familia militarului originar din Botoşani, arestat la Cluj, rupe tăcerea. "Băiatul meu mi-a spus: Mamă, nu sunt vinovat. Mi-au întins o cursă!"
Anamaria Maxim, sora militarului Marius Constantin, ce se află în arest după ce vineri a fost acuzat de corupere sexuală și racolare minori în scopuri sexuale, susține că tot acest caz este o înscenare pronită de la tatăl fetiței de 8 ani, Titus Sușa, fost coleg de unitate cu acuzatul. 

Reporterii Gazetei de Cluj au fost contactați de sora militarului acuzat că ar fi traumatizat o minoră de opt ani, pentru a relata o altă versiune a poveștii. De asemenea, mama acestuia a acceptat să ne dezvăluie în exclusivitate ce a discutat cu inculpatul la scurt timp după ce a fost arestat.

Anamaria Maxim, sora militarului Marius Constantin, ce se află în arest după ce vineri a fost acuzat de corupere sexuală și racolare minori în scopuri sexuale, susține că tot acest caz este o înscenare pronită de la tatăl fetiței de 8 ani, Titus Sușa, fost coleg de unitate cu acuzatul. 

"Tatăl fetiței despre care se spune că a fost traumatizată de fratele meu, a fost și el militar la aceeași unitate unde era Marius. În urmă cu doi ani, a demisionat și a plecat la muncă în Italia, iar acolo a suferit un accident și și-a pierdut ambele picioare. A pierdut totul și acum se răzbună pe fratele meu care în mai puțin de o lună trebuia să se pensioneze. Marius Costantin Maxim a crescut trei fete cum a putut el mai bine după ce l-a părăsit nevasta și l-a lăsat cu datorii de 300 de milioane. Cum să creadă o țară întreagă că el ar fi în stare de așa ceva? Titus Sușa, tatăl fetei m-a sunat cu câteva zile înainte să fie arestat Marius și mi-a spus că fratele meu o va păți. Vineri, când l-au arestat mi-a dat sms și m-a anunțat. Cum este posibil să facă așa ceva. Să inventeze un asemenea lucru și să mă anunțe că a  reușit să îl bage la pușcarie pe fratele meu. Mama mea este terminată", declară Anamaria Maxim pentru sursa citată.

În altă ordine de idei, mama reținutului a spus că a reușit să îl viziteze în arest pe acesta și ne-a transmis ce susține acuzatul. 

"Eu cu iubita băiatului meu, stăteam pe hol așteptând ca polițistul să îl aducă să îl vedem. Am reușit să îi povestim la polițist că tatăl fetei a sunat-o pe fiica mea în Irlanda cu trei zile înainte și că apoi băiatul meu a fost arestat. I-am spus că nu se leagă multe acuzații, iar polițistul ce era la ușă ne-a spus că a auzit-o pe avocata ce se ocupă de caz spunând că dosarul e curat și că nu are pentru ce să îl condamne. În 22 de ani de muncă, băiatul meu nu a greșit cu nimic. El tot timpul a fost un tată grijuliu și responsabil mai ales cu familia lui, deși l-a părăsit fosta soție ca să plece în străinătate. La mine în casă a dormit de fiecare dată de Paște și de Anul Nou cu nepoata mea 16 ani. Niciodată nu a generat vreo problemă. Dacă tatăl fetiței spune că băiatul meu a traumatizat-o de trei ori pe minoră, de ce nu a anunțat autoritățile de prima dată? Iar nu se leagă ceva. Noi am sunat la unitate și ni s-a spus că niciodată la muncă nu a cauzat probleme niciodată. Tatăl fetei era prieten bun cu băiatul meu și l-a ajutat întotdeauna când el a venit din Italia. Nu știu de ce s-a întors împotriva fiului meu.

Am apucat să vorbesc cu băiatul meu și mi-a spus Mamă, nu sunt vinovat. Mi-au întins o cursă. Am făcut contestație. Tatăl fetei mi-a întins cursa. Doamne ferește. Este o făcătură! Sunt lucruri ce nu se leagă între ele. I-am spus: Dragul mamii dacă într-adevăr ești nevinovat cere un test cu detectorul de minciuni și pentru tine și pentru tatăl fetiței. Am auzit că familia aceea e în criză de bani și a spus că va duce fetița la un psiholog anume și că îl va costa pe băiatul meu",
declară în lacrimi mama militarului acuzat de corupere sexuală.

De altfel, Marius Constantin Maxim suferă de diabet și are nevoie de insulină zilnic.

Potrivit mamei acestuia, acuzatul susține că doar a salutat-o pe minoră și a întrebat-o cum se descurcă cu școala având în vedere că urma să înceapă clasa a doua.

Publicația Dejeanul.ro preciza miercuri, 7 septembrie că un militar in varsta de 43 de ani, angajat la o unitate militara din cartierul Dealul Florilor din  Dej, a marcat pe viata o fetita de doar 8 ani.

"Barbatul, originar din Botosani, care locuia in Caminul de Garnizoana din Dej, in ultimele 3-4 luni ar fi abuzat sexual o fetita de doar 8 ani care locuia intr-un bloc de pe strada Pepineriei. Anchetatorii spun ca in tot acest timp, in repetate randuri, cadrul militar o ducea pe fetita in scara unui bloc, in spatele tomberoanelor sau chiar in padurea Bungar, unde in timp ce ii arata minorei filme pentru adulti pe telefon, isi provoca placeri. Vineri, fapta a fost pe punctul de a se repeta, si in timp ce militarul o astepta pe fetita in scara unui bloc, incepand deja sa se masturbeze,  in locul acesteia au mers politistii. Acestia l-au incatusat si l-au dus imediat la audieri. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmand sa fie cercetat de Parchetul Militar. Oamenii legii au informatii ca fetita de opt ani nu a fost singura victima a militarului Marius Constantin M., si ca acesta ar fi incercat sa corupa o alta minora de doar sapte ani, dupa ce i-a cumparat o punga de chips-uri", se arată în știrea publicată de sursa mai sus menționată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
27

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
42

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
149

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...