Copil de 3 ani accidentat de un autoturism inmatriculat in Italia

Copil de 3 ani accidentat de un autoturism inmatriculat in Italia
De la o zi la alta creşte numărul accidentelor grave în care sunt implicate maşini înmatriculate în Italia, multe dintre evenimentele rutiere soldându-se cu moartea sau rănirea gravă a victimelor.

În cursul zilei de luni, în jurul orei 14.15, în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot 307, înmatriculat în Italia, pe strada Ion Pillat din municipiul Botoşani, B. CĂTĂLIN, de 39 de ani, din comuna Dângeni, judeţul Botoşani, ajungând la intersecţia cu strada Armeană, surprinde şi accidentează pe minorul P.C., de 3 ani, care se afla angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată şi marcată cu indicator "Trecere pentru pietoni".

"În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat cu autoturismul implicat în accident la Spitalul de Pediatrie Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat", a precizat inspector pr. Daniela Darea, din cadrul IPJ Botosani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Batran omorat de un "smecher" cu numar de Italia

Masina si permis de Italia, soferul din Botosani

Viteza i-a dus la un pas de moarte

Smecherii cu numar de Italia fac victime in Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
290

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
497

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
148

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...