Patru dintre scandalagiii de la Fun City au ajuns in Arestul Politiei!

Patru dintre scandalagiii de la Fun City au ajuns in Arestul Politiei!
Patru dintre scandalagiii care au terorizat în noaptea de sâmbătă spre duminică cetăţenii din centrul municipiului Botoşani, devastând intrarea în Clubul Fun City, au ajuns în Arestul Poliţiei, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Incidentele au avut loc în noaptea de 14 spre 15 august. În jurul orei 0.40, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 de către personalul de pază al discotecii Fun City, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că în incinta localului este în desfăşurare un scandal.

În fapt, bătaia s-a iscat între tinerii care se manifestaseră turbulent in club şi personalul de pază, agresorii manifestându-se violent în momentul în care nu au mai fost primiţi în local.

"Fiind in numar foarte mare, baietii de la paza au decis sa nu mai primeasca inauntru pe niciunul dintre ei si au inchis usile. Atunci cei de afara au inceput sa arunce cu bolovani, cu scaune in usile de la intrare. Estimez pagubele, cu usi si geamuri distruse si cu ce au mai distrus pe terasa, undeva pe la o suta de milioane lei vechi. Voi face plangere pentru distrugere. Baietii de la paza au procedat foarte bine, au protejat clientii clubului, au inchis usile si-au anuntat la microfon sa nu iasa nimeni pana nu vine politia pentru ca este un grup turbulent afara", a spus Razvan Balta, patronul Clubului Fun City.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că persoanele implicate au părăsit locul faptei. Dupa numai 5 minute de la primul apel, un cetăţean a sesizat faptul că un grup de tineri tulbură liniştea şi ordinea publică, manifestându-se agresiv, în parcarea situată în zona Teatrului "Mihai Eminescu" din municipiul Botoşani.

La scurt timp, în jurul orei 01.10, printr-un nou apel de urgenţă se solicita intervenţia poliţiştilor pe Aleea G-ral. Gheorghe Avrămescu din municipiu, întrucât un grup de tineri agresivi au blocat în trafic autovehiculul condus de reclamant, autovehicul pe care l-au avariat lovind caroseria cu pumnii şi picioarele.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că autorii faptelor reclamate sunt :
-T. SORIN PETRU de 25 ani,
-B. ALEXANDRU GABRIEL de 22 ani,
-H. MARIUS ANDREI de 23 ani,
-L. GEORGE de 20 ani,
-B. ŞTEFAN IONUŢ de 22 ani,
toţi din municipiul Botoşani.

Faţă de aceştia s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi a altor două infracţiuni de distrugere.

"Totodată, faţă de învinuiţii T. SORIN PETRU, B. ALEXANDRU GABRIEL, H. MARIUS ANDREI şi L. GEORGE s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 17 august 2010, cei  patru tineri să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de aceştia a măsurii procesuale a arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile", a precizat inspector principal Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
122

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
245

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
60

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...