Cel mai mare fan al pompierilor, trezit pe 1 iunie chiar de angajatii ISU Botosani - FOTO

Numele lui este Darius. Are 6 ani si este un fan infocat al pompierilor. Are in camera doar masinute de pompieri, pijamale cu pompieri, perdele si lenjerie de pat tot cu pompieri.

Cel mai mare fan al pompierilor, trezit pe 1 iunie chiar de angajatii ISU Botosani - FOTO

Pe 1 iunie, angajatii ISU Botosani au vrut sa-i faca un cadou lui Darius, asa ca micul botosanean s-a trezit cu pompierii in camera. Acestia i-au adus o masina de pompieri de jucarie, o minge cu autografele pompierilor botosaneni, o diploma, dar si o casca reala purtata la interventiile din judetul Botosani.

"Imi plac pompierii pentru ca sting focul, salveaza lumea. De cand eram mic imi plac pompierii. Ma uitam la Pompierul Sam, care intra in foc si salva oameni, catelusi, pisici si avea si un catel pe care il cheama Radar", ne-a spus Darius.

Mama lui Darius a povestit ca a facut tot posibilul pentru a gasi perdele cu pompieri sau lenjerie de pat. Nu a fost deloc usor, pentru ca le-a cumparat de pe site-uri din strainatate.

"Este o surpriza frumoasa si va multumim. Ma bucur pentru el, pentru ca este ceva deosebit. Prima lui masina a fost de pompieri si l-au pasionat mereu pompierii. Ma gandeam ca o sa-i treaca aceasta pasiune, dar nu. Lenjeria am cumparat-o din strainatate, de pe site-uri, din Anglia. La noi nu se gasesc", a povestit femeia.

Darius s-a echipat corespunzator, iar in fata blocului il astepta o masina de pompieri adevarata. Micul botosanean a fost impresionat de gestul pompierilor facut cu ocazie Zilei Internationale a Copilului.





















 

 

Spune-ne opinia ta