Barbatii petrec un an din viata uitandu-se dupa femei

Barbatii petrec un an din viata uitandu-se dupa femei
Unii barbati considera ca timpul petrecut uitandu-se dupa femei este util, altii se gandesc ca nu, insa cei mai multi dintre ei petrec un an din viata facand acest lucru.

Barbatii petrec zilnic in jur de 43 de minute uitandu-se la zece femei diferite, arata un studiu, potrivit Telegraph. 259 de ore pe an, aproximativ 11 zile, barbatii stau si privesc femeile, adica intre 18 si 50 de ani acestia stau cu ochii pe reprezentantele sexului frumos aproximativ 11 luni si 11 zile.

La randul lor, femeile petrec 20 de minute pe zi privind sase barbati diferiti. Acestea isi petrec doar sase luni in toata viata uitandu-se dupa barbati.

Studiul a demonstrat ca in general oamenii se simt flatati atunci cand sunt priviti, 19% dintre barbati se simt fericiti, in timp ce doar 9% dintre femei simt acelasi lucru.

16% dintre femei spun ca se simt inconfortabil si 20% afirma ca se simt rusinate.

 "Se stie ca barbatii se uita lung dupa femei, insa este interesant sa afli exact cat timp petrec facand acest lucru", a declarat Mark Ireland, purtatorul de cuvant al Kodak Lens Vision Centres, firma care a realizat studiul.

In urma studiului facut pe 3.000 de britanici s-a aflat ca cel mai bun loc pentru a te uita dupa o femeie este supermarketul, urmat de pub-urile si cluburile de noapte.

Femeile se uita dupa barbati in baruri sau pub-uri.

Mai mult de jumatate dintre britanici spun ca au rosit imediat dupa ce au fost prinsi ca se uitau dupa o alta persoana.

O treime din cei care au participat la studiu spun ca s-au certat cu partenerii dupa ce s-au uitat dupa alte persoane, iar 10% din ei au ajuns la despartire.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
121

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
354

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
195

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...