Artistii botosaneni au stralucit din nou!

Artistii botosaneni au stralucit din nou!

ALEXANDRA MATEIUC

Pe 7 si 8 februarie 2009, s-a desfasurat la Bucuresti finala concursului national al micilor artisti MINI MISS & MINI MISTER ROMANIA 2009, eveniment organizat de Fundatia OMR (Organizatia Miss Romania), un proiect educational dezvoltat in parteneriat cu UNESCO.

Concursul a fost structurat pe 3 categorii de varsta: 6-10 ani, 10-13 ani si 13-15 ani, format din 8 probe: autoprezentare, proba de virtuozitate, proba artistica, play-back show, tinuta de carnaval, costum popular, tinuta de joaca si costumatie de gala.

Manifestarea a reunit la Bucuresti 40 de copii din toata tara, toti extrem de bine pregatiti. In urma organizarii, in anul 2008, a festivalului concurs Mini miss & Mini mister Botosani de catre Asociatia Culturala Vivat Veselia, in colaborare cu Organizatia Miss Romania, castigatorii au primit calificarea in finala de la Bucuresti din aceasta luna.

Drept urmare, orasul Botosani a fost reprezentat de 3 copii, respectiv Anastasia Popistasu - Mini Miss Botosani 2008, Stefan Gradinaru – Mini Mister Botosani 2008 si Alexandra Mateiuc, un nume deja cunoscut in lumea artistica pe segmentul dedicat copiilor.

Asociatia Culturala Vivat Veselia se poate mandri cu trei castigatori, astfel:

 • ANASTASIA POPISTASU – MINI MISS ROMANIA 2009 la categoria de varsta 6-9 ani;

• ALEXANDRA MATEIUC – VICE MINI MISS ROMANIA 2009 la categoria de varsta 10 - 13 ani

• STEFAN GRADINARU – PREMIU DE EXCELENTA DIN PARTEA EMISIUNII TIRIGONG – TELE`M IASI

In cadrul evenimentului au fost prezenti si alti membri ai Grupului Vivat Veselia, care, fie au evoluat in afara concursului - Bianca Andreea Catana - deja detinatoare a doua titluri internationale importante (Mini Miss Top Model – Polonia 2007 si Cristal Crown Universe – Egipt 2008), fie au avut rolul de prezentator al festivalului - Diana Catana.

"Pentru ceilalti copii care vor sa paseasca pe urmele castigatorilor de acum, Asociatia Culturala Vivat Veselia, sub egida Fundatiei OMR (Organizatia Miss Romania) Bucuresti organizeaza in perioada 9-10 mai 2009 Editia a II-a a Festivalului concurs Mini Miss&Mini Mister Botosani 2009. Concursul va viza segmentul de varsta 5 - 15 ani, urmand ca regulamentul, fisa de inscriere si celelalte detalii sa fie afisate pe sit-ul www.vivatveselia.ro", a precizat Cristina Rosu, presedinta Asociatiei Vivat Veselia, din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Îngeri din era covidiană”, expoziția care transpune în culoare dramele oamenilor din pandemie

astăzi, 09:29
39

Liviu Șoptelea, un renumit pictor botoşănean,  a organizat una dintre cele mai inedite şi autentice expoziţii de artă plastică din această perioadă. Mai precis, acesta şi-a expus trăir...

Minus 18,4 grade Celsius în această dimineață la Botoșani

astăzi, 08:47
444

Staţia Meteo din municipiul Botoşani a înregistrat, marţi dimineaţă, o temperatură negativă record pentru această iarnă, de minus 18,4 grade Celsius, a declarat, pentru Agerpres, meteor...

Poli Iași - FC Botoșani 0-1! Victorie importantă în Derby!

Luni, 18 Ianuarie 2021
456

FC Botoșani a plecat cu toate cele trei puncte din Copou, după un meci în care a dominat. FC Botoșani câștigă doar doar trei puncte din duelurile cu FC Argeș și Poli Iași, în...