Soferi pericol public pe strazile Dorohoiului!

Soferi pericol public pe strazile Dorohoiului!
O actiune a Politiei dorohoiene s-a soldat cu rezultate ingrijoratoare!

Soferi in stare avansata de ebrietate, cu alcoolemii cu mult peste limita legala, au fost sanctionati de politisti, inainte ca acestia sa provoace dezastre in trafic!

In scopul impunerii unui climat de disciplina in trafic, in noptile de 06/07 si 07/08.02.a.c., pe raza municipiului Dorohoi s-a organizat o actiune la care au participat 6 lucratori de politie rutiera si 4 politisti din cadrul compartimentului de siguranta publica, fiind organizate 8 filtre prin care au fost controlate 62 de autovehicule si legitimate 71 de persoane.

 Totodata au fost testati cu aparatul etilotest 38 conducatori auto, se arata in comunicatul Inspectoratului Judetean al Politiei Botosani.

In cadrul actiunii au fost constatate 3 infractiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de catre persoane ce aveau alcoolemii peste limita legala, fiind aplicate 20 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1520 lei, din care 15 prevazute de O.U.G. nr. 195/2002 si 5 de Legea nr. 61/1991.

P. Laurentiu, de 38 de ani, din comuna Sendriceni, judetul Botosani, a fost depistat in noaptea de 06/07.02.2009, ora 21.30, pe strada Casin din municipiul Dorohoi, in timp ce conducea un autovehicul avand o concentratie de 1,03 mg./l alcool pur in aerul expirat.

M. Viorel, de 37 de ani, din comuna Sendriceni, judetul Botosani, a fost depistat in noaptea de 06/07.02.2009, ora 22.00, pe strada Sf. Ioan Romanul, din municipiul Dorohoi, in timp ce conducea un autovehicul avand o concentratie de 1,13 mg./l alcool pur in aerul expirat.

M. Petru, de 48 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost depistat in ziua de 07.02.2009, ora 15.15, pe strada Sf. Ioan Romanul, din municipiul Dorohoi, in timp ce conducea un autovehicul avand o concentratie de 1,35 mg./l alcool pur in aerul expirat.

"Fata de cei trei conducatori auto au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avand o alcoolemie peste limita legala, fiindu-le recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiilor", a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
260

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
180

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
123

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...