Soferi pericol public pe strazile Dorohoiului!

Soferi pericol public pe strazile Dorohoiului!
O actiune a Politiei dorohoiene s-a soldat cu rezultate ingrijoratoare!

Soferi in stare avansata de ebrietate, cu alcoolemii cu mult peste limita legala, au fost sanctionati de politisti, inainte ca acestia sa provoace dezastre in trafic!

In scopul impunerii unui climat de disciplina in trafic, in noptile de 06/07 si 07/08.02.a.c., pe raza municipiului Dorohoi s-a organizat o actiune la care au participat 6 lucratori de politie rutiera si 4 politisti din cadrul compartimentului de siguranta publica, fiind organizate 8 filtre prin care au fost controlate 62 de autovehicule si legitimate 71 de persoane.

 Totodata au fost testati cu aparatul etilotest 38 conducatori auto, se arata in comunicatul Inspectoratului Judetean al Politiei Botosani.

In cadrul actiunii au fost constatate 3 infractiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de catre persoane ce aveau alcoolemii peste limita legala, fiind aplicate 20 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1520 lei, din care 15 prevazute de O.U.G. nr. 195/2002 si 5 de Legea nr. 61/1991.

P. Laurentiu, de 38 de ani, din comuna Sendriceni, judetul Botosani, a fost depistat in noaptea de 06/07.02.2009, ora 21.30, pe strada Casin din municipiul Dorohoi, in timp ce conducea un autovehicul avand o concentratie de 1,03 mg./l alcool pur in aerul expirat.

M. Viorel, de 37 de ani, din comuna Sendriceni, judetul Botosani, a fost depistat in noaptea de 06/07.02.2009, ora 22.00, pe strada Sf. Ioan Romanul, din municipiul Dorohoi, in timp ce conducea un autovehicul avand o concentratie de 1,13 mg./l alcool pur in aerul expirat.

M. Petru, de 48 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost depistat in ziua de 07.02.2009, ora 15.15, pe strada Sf. Ioan Romanul, din municipiul Dorohoi, in timp ce conducea un autovehicul avand o concentratie de 1,35 mg./l alcool pur in aerul expirat.

"Fata de cei trei conducatori auto au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avand o alcoolemie peste limita legala, fiindu-le recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiilor", a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inconștiență: Alcolemie record la un care botoșănean și-a luat soția de la spital

astăzi, 21:30
135

Trei maşini de poliţie au oprit în trafic un şofer botoşănean cu alcoolemie record. Incidentul a avut loc sâmbătă la amiază, când bărbatul de 44 de ani, a ieşit din curtea ...

VERSURI DIN STRADĂ: La teiul lui Eminescu. De Emilia-Paula Zagavei

astăzi, 21:00
49

O zi călduroasă și astăzi, dar se apropie răcoarea serii, așa că vă invităm să parcurgeți o nouă poezie ajunsă pe adresa de mail a redacției. Vă dorim lectură plăcută.***LA T...

(A) Comunicat presă: „Botoșani Shopping Center extinde parcarea centrului comercial la 620 de locuri de parcare”

astăzi, 18:52
427

Noi ne știm de 10 ani.Noi suntem Botoșani Shopping Center.Am livrat cel mai mare proiect comercial din municipiul Botoșani împreună cu partenerii noștri.Credem în dezvolta...