Artistii botosaneni au stralucit din nou!

Artistii botosaneni au stralucit din nou!

ALEXANDRA MATEIUC

Pe 7 si 8 februarie 2009, s-a desfasurat la Bucuresti finala concursului national al micilor artisti MINI MISS & MINI MISTER ROMANIA 2009, eveniment organizat de Fundatia OMR (Organizatia Miss Romania), un proiect educational dezvoltat in parteneriat cu UNESCO.

Concursul a fost structurat pe 3 categorii de varsta: 6-10 ani, 10-13 ani si 13-15 ani, format din 8 probe: autoprezentare, proba de virtuozitate, proba artistica, play-back show, tinuta de carnaval, costum popular, tinuta de joaca si costumatie de gala.

Manifestarea a reunit la Bucuresti 40 de copii din toata tara, toti extrem de bine pregatiti. In urma organizarii, in anul 2008, a festivalului concurs Mini miss & Mini mister Botosani de catre Asociatia Culturala Vivat Veselia, in colaborare cu Organizatia Miss Romania, castigatorii au primit calificarea in finala de la Bucuresti din aceasta luna.

Drept urmare, orasul Botosani a fost reprezentat de 3 copii, respectiv Anastasia Popistasu - Mini Miss Botosani 2008, Stefan Gradinaru – Mini Mister Botosani 2008 si Alexandra Mateiuc, un nume deja cunoscut in lumea artistica pe segmentul dedicat copiilor.

Asociatia Culturala Vivat Veselia se poate mandri cu trei castigatori, astfel:

 • ANASTASIA POPISTASU – MINI MISS ROMANIA 2009 la categoria de varsta 6-9 ani;

• ALEXANDRA MATEIUC – VICE MINI MISS ROMANIA 2009 la categoria de varsta 10 - 13 ani

• STEFAN GRADINARU – PREMIU DE EXCELENTA DIN PARTEA EMISIUNII TIRIGONG – TELE`M IASI

In cadrul evenimentului au fost prezenti si alti membri ai Grupului Vivat Veselia, care, fie au evoluat in afara concursului - Bianca Andreea Catana - deja detinatoare a doua titluri internationale importante (Mini Miss Top Model – Polonia 2007 si Cristal Crown Universe – Egipt 2008), fie au avut rolul de prezentator al festivalului - Diana Catana.

"Pentru ceilalti copii care vor sa paseasca pe urmele castigatorilor de acum, Asociatia Culturala Vivat Veselia, sub egida Fundatiei OMR (Organizatia Miss Romania) Bucuresti organizeaza in perioada 9-10 mai 2009 Editia a II-a a Festivalului concurs Mini Miss&Mini Mister Botosani 2009. Concursul va viza segmentul de varsta 5 - 15 ani, urmand ca regulamentul, fisa de inscriere si celelalte detalii sa fie afisate pe sit-ul www.vivatveselia.ro", a precizat Cristina Rosu, presedinta Asociatiei Vivat Veselia, din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
12

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
171

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
402

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...