Liberalii îl acuză pe Gabriel Oprișanu că a sabotat finanțarea Spitalului Județean

Liberalii îl acuză pe Gabriel Oprișanu că a sabotat finanțarea Spitalului Județean

Un medic din Botoșani, care a fost și consilier al ministrului sănătății Nicolae Bănicioiu, a fost luat în colimator de liberali.

În cadrul unei conferințe de presă, medicul Radu Malancea a acuzat că PSD a sabotat finanțarea Spitalului Județean Mavromati pe vremea când la conducerea spitalului era Viorel Iliuță, iar cel care ar fi pus piedici era botoșănean.

"Cât a fost director la Spitalul Județean dnul. Viorel Iliuță s-a zbătut foarte mult, și culmea consilier al ministrului Bănicioiu era un botoșănean, s-a zbătut cât a putut să blocheze finanțarea Spitalului Județean. Poate spune dumnealui mai bine câte piedici a avut la minister și ce influență negativă a fost în acea perioadă din partea unui botoșănean care este al PSD-ului, trebuie să o recunoaștem. S-au încercat blocaje efective de finanțare", a spus medicul Radu Malancea.

Numele persoanei la care s-a făcut referire a fost rostit de deputatul Cristian Roman.

"Pot să spun eu numele consilierului? Eu sunt om politic și o pot spune. Gabriel Oprișanu se numește consilierul", a afirmat deputatul Cristian Roman.

Liberalii au mai spus că Viorel Iliuță a fost demis de la conducerea Spitalului Mavromati de câtre PSD-iști, deși Iliuță a fost cel care a ales să demisioneze când la conducerea Consiliului Județean se afla un liberal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
3

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
58

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
24

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...