Tânăr depistat cu etnobotanice, în Parcul Mihai Eminescu - FOTO

Tânăr depistat cu etnobotanice, în Parcul Mihai Eminescu - FOTO
Un tanar in varsta de 20 de ani, din comuna Mihai Eminescu, a fost depistat de politistii locali in timp ce se pragatea sa consume etnobotanice in Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botosani.

Agentii de politie l-au vazut ca se deplaseaza dezechilibrat si l-au legitimat pe tanar, acesta recunoscand ca este consumator de etnobotanice.

Politistii l-au dus pe baiat la sediul Politiei Locale, iar dupa ce l-au legitimat l-au dus la Politia Municipiului Botosani. 

"Politia Locala Botosani, prin patrula care se afla in Parcul Mihai Eminescu, a surprins un tanar in timp ce incerca sa-si aprinda o tigara. Starea lui incerta si lipsa de echilibru i-au determinat pe agentii de Politie Locala sa-l legitimeze. El a recunoscut ca urmeaza sa consume etnobotanice. A spus si sursele de aprovizionare a acestora. A recunoscut fapta, urmand ca dupa verificare sa fie predat la Politia Municipiului, pentru continuarea cercetarilor", a declarat Ioan Onutu, seful Politiei Locale.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
431

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
44

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
57

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...