Decizie a judecătorului în cazul suspecţilor de trafic cu ţigări din sudul judeţului!

Decizie a judecătorului în cazul suspecţilor de trafic cu ţigări din sudul judeţului!
Cei patru suspecţi reţinuţi marţi de procurorii DIICOT, în urma percheziţiilor efectuate de poliţiştii de frontieră la Santa Mare şi la Bivolaru (Iaşi), nu vor simţi răcoarea celulei.

Şi asta pentru că judecătorul de la Tribunalul Botoşani, însărcinat cu dezbaterea propunerii de arestare preventivă a celor patru, înaintată de procurorii DIICOT nu a fost de acord cu măsura arestului preventiv, astfel că i-a plasat în arest la domiciliu.

Lucian- Andrei V., Mihai O., Ciprian- Vasile D. şi Constantin Bogdan M. sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Deşi arestaţi la domiciliu, cei patru nu au scăpat de obligaţii. Printre altele, ei au obligaţia de a nu părăsi imobilul de domiciliu în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza. De asemenea, să se prezinte în faţa organelor de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi, să nu comunice cu ceilalţi inculpaţi şi suspecţi din cauză.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
129

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
96

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
266

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...