Anghel Iordanescu si-a anuntat plecarea: Sunt principalul vinovat, va cer scuze!

Anghel Iordanescu si-a anuntat plecarea: Sunt principalul vinovat, va cer scuze!
Anghel Iordanescu si-a anuntat, marti dimineata, plecarea de la echipa nationala dupa parcursul dezamagitor de la EURO 2016.
 
Aflat la final de contract, "Tata Puiu" spune ca este principalul vinovat pentru esecul din Franta, unde nationala a obtinut doar un punct in trei partide.

"Contractul meu se incheie peste cateva zile. Eu sunt principalul vinovat. In numele echipei, dar si eu personal vreau sa va spun, imi cer scuze in fata suporterilor, a fanilor, a iubitorilor de fotbal din Romania", a spus Iordanescu, citat de ProTV.
Totusi, Iordanescu a lasat si o "portita" pentru o eventuala ramanere la echipa nationala. "Eu stiu bine ce am de facut, contractul se incheie. Decizia apartine insa Comitetului Executiv si domnului Burleanu", a completat Iordanescu, facand referire la faptul ca FRF are o clauza prin care ii poate prelungi contractul.
Acest lucru are sanse practic nule sa se intample intrucat Razvan Burleanu a precizat ca s-a gandit deja la cateva variante pentru inlocuirea lui Iordanescu, dar nu a oferit nume, potrivit sursei citate.
Printre numele vehiculate pentru inlocuirea lui Iordanescu sunt neamtul Bruno Labbadia, Mircea Rednic si Laurentiu Reghecampf.
FRF trebuie sa se grabeasca totusi cu numirea noului selectioner intrucat pregatirile pentru preliminariile Cupei Mondiale 2018 incep in luna august.
Anghel Iordanescu a preluat echipa nationala in octombrie 2014, i-a calificat pe tricolori la turneul final, dar aici parcursul a fost modest, arata Ziare.com.
Mai mult ca sigur, acesta a fost ultimul contract din cariera de antrenor a lui Iordanescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
115

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
465

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...