Judecătorii s-au pronunţat cu privire la licitaţia pentru administrarea depozitului de la Stăuceni!

Judecătorii s-au pronunţat cu privire la licitaţia pentru administrarea depozitului de la Stăuceni!
Judecătorii Curţii de Apel Suceava au judecat, luni, recursul formulat de una dintre firmele care a participat la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean în vederea administrării depozitului de deşeuri de la Stuceni.

Societatea Girexim din Piteşti a fost declarată iniţial câştigătoare, dar descalificată de Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor, motiv pentrucare a făcut contestaţie la Curtea de Apel Suceava.

Acţiunea a fost însă respinsă de magistraţi.

“Respinge plângerea formulată de S.C. Girexim Universal SA ca neîntemeiată. Respinge cererea de suspendare ca rămasă fără obiect. Respinge excepţia de inadmisibilitate ca neîntemeiată. Admite excepţia lipsei de interes. Respinge ca lipsită de interes plângerea formulată de asocierea S.C. Rosal SRL şi S.C. Diasil Service SRL. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică", se arată pe portalul Curţii de Apel Suceava.

Contractul pentru administrarea depozitului a fost câştigat de asocierea de firme Diasil Service Suceava și Rosal SRL Roman, care a venit cu o ofertă financiară de 35 de milioane de lei. 

Odată încheiată această acţiunea în instanţă, Consiliul Judeţean va putea semna contractul cu câştigătorul, iar depozitul va deveni funcţional.

"Intrăm în linie dreaptă cu semnarea contractului", a precizat Gheorghe Sorescu, preşedintele Consiliului Judeţean. 

În derulare este şi licitaţia pentru transportul deşeurilor din judeţ, la depozitul de la Stăuceni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
142

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
516

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
209

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...