Cătălin Flutur, candidatul PNL la Primăria Botoșani: “Să câștige cei mai buni!” FOTO

Cătălin Flutur, candidatul PNL la Primăria Botoșani: “Să câștige cei mai buni!” FOTO
Candidatul PNL la Primăria Municipiului Botoșani și co-președinte al organizației județene, Cătălin Flutur, și-a exercitat dreptul la vot la Liceul de Artă Ștefan Luchian, din municipiul Botoșani.

Flutur a ajuns la secția de votare în jurul orei 09.30. Liderul liberal a venit însoțit de soție, doi dintre fii, avându-l alături și pe nepoțel.

Alături de candidatul PNL au fost și mai mulți lideri ai partidului, printre care co-președintele Costel Șoptică, Gheorghe Sorescu, candidatul la Consiliul Județean, Daniel Humelnicu, Viorel Iliuță și Victor Ivănescu.

“Am votat pentru Botoșani, pentru familiile noastre, pentru copiii noștri, în primul rând pentru ca botoșănenii să își recapete încrederea în politică și politicieni și în administrația locală. Împreună cu colegii mei astăzi vom urmări întreg procesul de votare, suntem pregătți să câștigăm și vom câștiga alegerile de astăzi. Toți ar trebui să fim emoționați atunci când mergem la vot pentru că și de votul nostru depinde viitorul tuturor. Să câștige cei mai buni!", a spus Cătălin Flutur, la ieșirea de la urne.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă: „Ne dorim ca efectivele de ordine publică să aibă o prezență vizibilă și activă în teren!” (foto)

astăzi, 15:48
32

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, luni, o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costî...

Pui de bufniță salvat de jandarmii botoșăneni, după un apel la 112! (foto)

astăzi, 15:31
36

Prin grija jandarmilor botoșăneni, un pui de bufniță a ajuns pe mâini bune, la un cabinet veterinar din municipiul Botoșani, care a acceptat să îi îngrijească rănile produse,...

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:15
263

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, luni după-amiază. În eveniment au fost implicate două autoturisme.La...