Fetiță accidentată de o mașină a Poliției Locale, în Centrul Vechi! A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine!

Fetiță accidentată de o mașină a Poliției Locale, în Centrul Vechi! A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine!
Agitație mare, sâmbătă seara, în Centrul Vechi, din municipiul Botoșani! O fetiță de 4 ani a fost transportată la spital după ce a fost accidentată de o mașină a Poliției Locale. La fața locului a fost nevoie și de intervenția jandarmilor și a Poliției.

Echipajul de Poliție Locală se afla în patrulare prin Centrul Vechi, în jurul orei 22.00, și se deplasa cu mașina instituției iar la un moment dat, în condiții încă neclare, o copilă de 4 ani care locuiește în zonă a fost rănită de autoturism.

Angajații Poliției Locale au spus că fetița se afla cu un grup de persoane, iar la un moment dat s-a desprins din mâna unei femei, moment în care polițiștul aflat la volan a frânat, dar copila s-a izbit în fugă de autoturism. Pe de altă parte, mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă spun că de fapt autoturismul Poliției Locale ar fi lovit copilul.

Imediat după incident în zonă s-au adunat mai mulți cetățeni de etnie romă, care au început să îi ia la rost pe polițiștii locali,  aceștia văzându-se nevoiți să cheme întăriri. La fața locului au ajuns echipaje de jandarmi și Poliție.

Fetița a fost transportată la spital pentru îngrijiri. Polițiștii rutieri au declanșat o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate în ce împrejurări s-a produs acest accident. Pe numele polițistului local a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"Echipajul patrula în Centrul Vechi în urma dispozției dată de primarul Ovidiu Portariuc care a cerut ca ca polițiștii locali să patruleze în zonă pentru a descuraja faptele antisociale. Sâmbătă seara erau mai multe persoane adunate în Centrul Vechi și polițiștii locali erau acolo în misiune. În urma verificărilor se va stabili în ce împrejurări s-a produs acest accident", a declarat Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
95

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
330

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
50

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...