Tânăra din Darabani, moartă în urma unei curse ilegale de mașini! Doi bărbați au fost REȚINUȚI!

Tânăra din Darabani, moartă în urma unei curse ilegale de mașini! Doi bărbați au fost REȚINUȚI!
Detalii incredibile ies la iveală în cazul accidentului de sâmbătă din orașul Darabani, în urma căruia o tânără de 22 de ani și-a pierdut viața, iar alte șase persoane au fost rănite.

Șoferul vinovat de producerea accidentului, Florin Stănescu, în vârstă de 46 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Aceeași măsură a fost luată și față de Emil Bujor, de 47 de ani. În cursul zilei de marți cei doi vor fi prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor făcute de polițiști, a reieșit că cei doi șoferi făceau întrecere pe strada 1 Decembrie, din orașul Darabani. În apropierea Judecătoriei Darabani, Stănescu, aflat la volanul unui Audi A5, s-a angajat în depășirea autoturismului condus de Bujor, un Audi A6, intrând în plin în VW Golf condus de Anda Dănăilă, de 22 de ani, care circula regulamentar. După impact, autoturismele au fost proiectate  într-o căruță.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, cei doi bărbați reținuți sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și efectuarea de întreceri ilegale pe drumurile publice.

Imediat după producerea accidentului, mai multe persoane care locuiesc în Darabani și care îi cunosc pe cei doi șoferi au lansat în spațiul virtual ipoteza că aceștia ar fi pus un pariu pe 1.000 de euro care ajunge primul la o anumită destinație.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul lui Florin Stănescu a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt șofer a refuzat să sufle în etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
13

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
173

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
403

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...