Amplasament pentru activități comerciale, scos la licitație la Cornișa

Amplasament pentru activități comerciale, scos la licitație la Cornișa
Municipalitatea vrea ca până la deschiderea din luna iulie a Parcului de agrement Cornișa să fie concesionate toate amplasamentele destinate desfășurării de activități economice.

După prima licitație organizată în acest sens a mai rămas un amplasament, în suprafață de 150 de metri pătrați, pentru care va fi organizată o nouă licitație în data de 6 mai. Ofertele se pot depune până la data de 5 mai, la Registratura Primăriei Botoșani.

Redevența de pornire la licitație va fi de 39,41 lei/mp/an, durata contractului fiind pe 10 ani, cu posibilitate de prelungire.

Redevența obținută în urma licitației va fi aplicabilă numai pentru perioada de funcționare a obiectivului. Redevența pentru perioada de execuție și ulterior pentru perioadele în care obiectivul nu va fi funcțional va fi de 4 lei/mp/an.

Pot participa la această licitație persoanele juridice organizate ca societate pe acțiuni, societate cu răspundere limitată, întreprindere familială.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
250

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
297

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
188

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...