O nouă condamnare în dosarul tâlhăriei de pe Petru Rareș!

O nouă condamnare în dosarul tâlhăriei de pe Petru Rareș!
Încă un inculpat în dosarul tâlhăriei de 37.000 de euro, de pe strada Petru Rareș, din municipiul Botoșani, de la finele anului 2011, a fost condamnat de magistrați.

Este vorba de Florin Ciobanu, în vârstă de 34 de ani, cel care a condus mașina cu care au reușit să fugă autorii jafului. Ciobanu a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost judecat pentru complicitate la tâlhărie.

Totodată, acesta a fost obligat să-i restituie victimei, în solidar cu ceilalţi autori, suma de 31.900 de euro şi să-i plătească, tot în solidar cu ceilalţi condamnaţi, suma de 25.000 de lei cu titlu de daune morale. El a fost judecat separat după ce dosarul a fost disjuns, tânărul fiind plecat din țară.

Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel.

Talharia a avut loc pe 28 decembrie 2011 in apropierea statiei Rompetrol, de pe strada Petru Rares. Costel Jitariuc, de 41 de ani, din Botosani, a fost chemat in zona, la locul intalnirii, insa, a avut parte de clipe de cosmar. Botosaneanul a fost atacat, agresorii luandu-i acestuia borseta, in care barbatul spune ca avea peste 30.000 de euro. Desi venisera cu un autoturism Opel, atacatorii au fugit de la locul faptei cu un alt autoturism.

Citește și Sentințe DEFINITIVE în cazul tâlhăriei de pe Petru Rareș! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
8

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
42

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
46

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...