Esti indragostit de fotbal? Inscrie-te in Campionatul Judetean de Minifotbal Botosani! REGULAMENT
SPORT

Esti indragostit de fotbal? Inscrie-te in Campionatul Judetean de Minifotbal Botosani! REGULAMENT
Februarie este luna iubirii, iar indragostitii de fotbal care nu pot juca in Campionatul Judetean de Fotbal, Liga a IV-a si Liga a V-a, se pot inscrie in Campionatul Judetean de Minifotbal, o competitie organizata in colaborare cu Federatia Romana de Minifotbal. 

Nationala Romaniei de Minifotbal a castigat la finalul anului trecut al saselea titlu de campioana europeana, iar jucatorii sunt convocati de la echipele de club ce joaca in campionatul national. 

Campionatul Judetean de Minifotbal este destinat angajatilor companiilor cat si institutiilor din judetul Botosani, precum si celor liber profesionisti care vor sa se inscrie in aceasta competitie, competitie care vrea sa promoveze miscarea si stilul de viata sanatos. 

Campionatul Judetean de Minifotbal va incepe in luna martie 2016 si se va desfasuta pe terenurile sintetice de la Scoala Generala Nr. 6 si de la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi". Meciuri vor dura 40 de minute, cate 20 de minute repriza si se vor juca in format de 5+1. Echipele pot avea in lotul pentru un meci cel mult 12 jucatori, iar intrag lotul pentru un sezon va fi de cel multi 18 jucatori.

ATENTIE! Nu se accepta in cadrul echipelor jucatorii profesionisti care activeaza in primele trei ligi nationale de fotbal sau futsal. Inscrierile se pot face pana pe data de 7 martie 2016. Rezultate, clasamentul si loturile de jucatori vor fi publicate pe site-ul Federatiei Romane de Minifotbal.

Pentru inscriei si detalii puteti contacta organizatorii acestei competitii: Ilie Andrici (0753.890.160) si Andrei Letos (0751.453.599). 

Puteti studia regulamentele, dar si campionatele finale si locale din tara pe site-ul Federatiei Romane de Minifotbal: http://www.campionateminifotbal.ro/

 

Spune-ne opinia ta