Un nou tur de alegeri la Colegiul Medicilor Botoșani! LISTA cu medicii care candidează!

Un nou tur de alegeri la Colegiul Medicilor Botoșani! LISTA cu medicii care candidează!
Primul tur al alegerilor pentru Colegiul Medicilor Botoșani nu a dus și la desemnarea medicilor care vor face parte din structurile acestei organizații întrucât nu s-a întrunit numărul necesar de voturi, respectiv jumătate plus unu din numărul medicilor cu drept de vot.

Dintre cele 300 de persoane care ar fi trebuit să se prezinte la vot, s-au prezentat doar 116, astfel că va fi organizat un al doilea tur al alegerilor în zilele de 6,7 și 8 decembrie.

Buletinele de vot din primul tur vor fi anulate și sigilate, urmând a fi făcute noi buletine pentru scrutinul al doilea, iar pe ștampile va fi inscripționat “turul doi".
 
41 de medici și-au depus candidaturile pentru alegerile ce se vor organiza la finele acestei luni. Vor fi aleși 13 membri ai Consiliului Județean al Colegiului Medicilor și șase supleanți, dar și o comisie de cenzori, formată din trei membri și doi supleanți.

Există de asemenea și trei mandate de reprezentanți în Adunarea Națională a Colegiului Medicilor. În cazul în care la primul tur de scrutin nu se prezintă jumătate plus unu din medicii cu drept de vot, va fi organizat un al doilea tur al alegerilor, la interval de o săptămână. 22 de medici specialiști și medici de familie și-au depus dosarele pentru Consiliul Județean al Colegiului, iar pentru comisia de cenzori s-au înscris cinci medici. Președintele, cei doi vicepreședinți și secretarul se aleg din rândul celor 13 membri ai Consiliului Județean al Colegiului Medicilor. Pentru Adunarea Națională a Colegiului Medicilor s-au înscris 14 medici. 

Candidații pentru membru în Consiliul Județean: Monica Adăscăliței, Cristina Apetroaei, Ștefan Bercea, Ecaterina Chihaia, Doiniţa Condorovici, Romică Coșovanu, Doru Culiceanu, Nicușor Curteanu, Carmen Nicoleta Gavrilaș, Carmen Liliana Haidarli, Radu Malancea, Livia Mihalache, Mihaela Miler, Ovidiu Mimor, Constantin Moșneguțu, Hanelori Murărașu, Ana Maria Neamțu, Mariana Pitrop, Anton Pârvu, Constantin Pleșca, Mărioara Răusanu, Corneliu Rotariu.

Candidații pentru membru în Adunarea Generală: Monica Adăscăliței, Ecaterina Chihaia, Romică Coșovanu, Doru Culiceanu, Carmen Gavrilaș, Carmen Liliana Haidarli, Radu Malancea, Livia Mihalache, Ovidiu Mimor, Constantin Moșneguțu, Hanelori Murărașu, Ana Maria Neamțu, Anton Pârvu, Mariana Pitrop.

Candidații pentru membru în Comisia de cenzori: Beatrice Drăgoi, Camelia Elena Filipoaia, Tudor Flondor, Marius Petru Sapariuc, Raluca Sîrbu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
113

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
463

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...