Aplicatia gratuita de pe telefonul mobil care te scapa de radare si vezi unde este pretul cel mai mic la benzina!

Aplicatia gratuita de pe telefonul mobil care te scapa de radare si vezi unde este pretul cel mai mic la benzina!
Intr-un Botosani si o Romanie din ce în ce mai aglomerata o aplicaţie care să îţi arate în timp real străzile aglomerate sau unde sunt echipaje de poliţie pare fantezie. Aceasta există şi se numeşte Waze.

Compania Waze a fost înfiinţată în Israel, iar în 2013 a fost achiziţionată de Google cu un miliard de dolari.

Ce face Waze? 

Prin conectarea șoferilor unul de altul, ajută oamenii să creeze comunități locale care lucrează împreună pentru a îmbunătăți calitatea șofatului de zi cu zi pentru toată lumea. Astfel se evită frustrarea de a sta în trafic, atenționarea despre un echipaj de poliție sau scurtarea cu cinci minute a navetei regulate, arătând rute noi despre care chiar nu știai.


După tastarea adresei de destinație, utilizatorii doar conduc cu aplicația deschisă pe telefonul lor pentru a contribui pasiv cu informații de trafic și alte date rutiere, dar ei pot lua, de asemenea, un rol mai activ prin schimbul de rapoarte rutiere despre accidente, capcane de poliție sau de orice alte pericole de-a lungul rutei, ajutând pentru a oferi altor utilizatori din zonă "atenționări" cu privire la ceea ce va urma.

Economisești de fiecare dată când alimentezi!

Waze oferă şi informaţii despre cele mai apropiate benzinării cu cel mai mic preţ de pe ruta ta, prețuri actualizate de comunitate. Lucrând împreună să raporteze prețul carburanților, șoferii Waze pot salva bani tot timpul. Aplicaţia Waze este folosită de 150.000 de oameni din toată ţara.

Gropi semnalate prin Waze

Când autoritățile nu își fac treaba, tehnologia vine în ajutorul șoferilor. Gropile de pe cele mai scurte drumuri care leagă judeţele Braşov şi Harghita, 132 şi 132B, către Odorheiul Secuiesc, sunt semnalate şi pe aplicaţiile de trafic cele mai folosite de şoferi, scrie Digi24. După ce şi-au distrus maşinile în craterele uriaşe, mulţi conducători au vrut să-i anunţe şi pe alţii de pericole. Autorităţile locale promit că şoselele vor fi reparate, dar nu se ştie când vor începe lucrările şi nici cu ce bani.

Ce alerte rutiere sunt pe hartă?

Alertele sunt de câteva tipuri:

Trafic (moderat, intens, blocat)
Poliție (vizibilă, ascunsă)
Accidente (minor, major)
Pericole pe drum (obiect pe drum, drum în lucru, groapă, vehicul oprit pe drum, cadavru animal) Pericole pe acostament (vehicul oprit, animale, indicatoare lipsă) Vreme (ceață, grindină, ploaie, zăpadă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
25

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
44

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
157

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...