A încercat să mituiască poliţiştii! Vezi ce a păţit

A încercat să mituiască poliţiştii! Vezi ce a păţit
Un bărbat în vârstă de 41 de ani,  din Dorohoi, care a încercat să mituiască poliţiştii pentru a scăpa de un dosar penal, şi-a aflat pedeapsa.

Magistraţii Tribunalului Botoşani l-au condamnat, vineri, pe Costel A. la trei ani de închisoare cu suspendare. De asemenea, dorohoianul va trebui să presteze muncă în folosul comunităţii, timp de 120 de zile, constând în activităţi de arhivare şi activităţi de întreţinere, restaurare obiecte în cadrul Muzeului Memorial George Enescu din municipiul Dorohoi. Pedeapsa nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

La sfârşitul lunii martie, bărbatul aflat la volanul unei maşini a fost oprit de un echipaj de Poliţie. Oamenii legii au vrut să îl testeze cu aparatul etilotest, întrucât şoferul mirosea a alcool, dar acesta a refuzat, şi nici să i se recolteze probe biologice de sânge nu a vrut.

Dorohoianul a fost condus la sediul Poliţiei, unde a încercat să dea 160 de euro pentru a nu i se întocmi dosar penal. Poliţiştii au anunţat ofiţerii anticorupţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă: „Ne dorim ca efectivele de ordine publică să aibă o prezență vizibilă și activă în teren!” (foto)

astăzi, 15:48
27

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, luni, o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costî...

Pui de bufniță salvat de jandarmii botoșăneni, după un apel la 112! (foto)

astăzi, 15:31
35

Prin grija jandarmilor botoșăneni, un pui de bufniță a ajuns pe mâini bune, la un cabinet veterinar din municipiul Botoșani, care a acceptat să îi îngrijească rănile produse,...

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:15
235

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, luni după-amiază. În eveniment au fost implicate două autoturisme.La...