LIGA 3: Inter Dorohoi, la un pas de a se retrage din campionat!
SPORT

LIGA 3: Inter Dorohoi, la un pas de a se retrage din campionat!

 Daniel Schiopu  

Formatia Inter Dorohoi este la un pas de a-si incheia aventura in Liga a III-a, dupa ce a obtinut doar 1 punct in acest sezon.

Patronul echipei dorohoiene, Gheorghe Rotaru, a avut o sedinta cu jucatorul si cu antrenorul Daniel Schiopu si i-a anuntat ca doreste sa retraga echipa din campionat din cauza cheltuielilor mari si a rezultatelor slabe. Acesta a criticat faptul ca la echipa au ajuns mai multi juniori, cei mai in varsta fiind dati afara din lot, insa pana in acest moment unul dintre cei mai bun jucatori ai Interului a fost juniorul Adrian Nicorici.

"Am avut o intalnire cu patronul si mi-a spus ca ar dori sa retraga echipa pentru ca sunt costuri mult prea mari. A fost si suparat pe rezultatele inregistrate, dar jucatori mai buni nu am la dispozitie. I-am zis ca daca dumnealui crede ca eu sunt vinovat voi pleca, insa sa nu retraga echipa. Majoritatea jucatorilor sunt din Liga a IV-a, fara experienta. Sunt putini cei care au jucat mai sus de Liga a IV-a si e greu.", a declarat antrenorul echipei Inter Dorohoi, Daniel Schiopu.

Sambata dupa-amiaza, Inter Dorohoi va intalni pe teren propriu echipa Olimpia Ramnicu Sarat. Formatia dorohoiana ocupa ultimul loc in Liga III-a, cu un singur punct acumulat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
79

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
119

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
18

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...