Nuntă sfârșită tragic pentru o familie din Botoșani! O femeie a murit într-un accident la Leorda! FOTO
ACCIDENT!

Nuntă sfârșită tragic pentru o familie din Botoșani! O femeie a murit într-un accident la Leorda! FOTO
Petrecere sfârșită tragic pentru o familie din satul Mileanca, județul Botoșani! O femeie în vârstă de 59 de ani și-a pierdut viața, duminică dimineața, după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac, pe drumul național Botoșani-Dorohoi.

Ioan și Lenuța Palamaru, de 64, respectiv 59 de ani, se întorceau de la o nuntă, care a avut loc in localitatea Pascani, judetul Iasi. La volanul mașinii, un Opel Vectra, se afla bărbatul.

La ieșirea din localitatea Leorda, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un copac de pe partea dreaptă a drumului.

În urma impactului, soția sa, care stătea pe scaunul din dreapta față, și-a pierdut viața. Conducătorul auto s-a ales cu câteva traumatisme minore.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii sosiți la fața locului, se pare că bărbatul ar fi adormit la volan. Ancheta oamenilor legii va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
7

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
61

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
34

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...