Bărbat mort, după o bătaie într-un parc din municipiul Botoșani!

Bărbat mort, după o bătaie într-un parc din municipiul Botoșani!
Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost găsit fără suflare lângă o bancă din Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, în urma necropsiei medicii legiști concluzionând că moartea acestuia a fost una violentă.

Pe 19 august, un apel la 112 anunța că un bărbat zace lângă o bancă din parc și este posibil ca acesta să fie decedat. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul nu mai trăiește, acesta fiind cunoscut ca persoană fără adăpost și consumator de băuturi alcoolice, în special alcool sanitar.

Trupul neînsuflețit al lui Jan S. a fost ridicat de Medicina Legală iar după necropsie s-a stabilit că moartea a fost violentă, victima având splina ruptă după ce a fost lovit cu un corp dur.

Cercetările efectuate de polițiști au scos la iveală faptul că în seara de 18 august, bărbatul de 59 de ani era împreună cu Sandu V., în vârstă de 49 de ani, persoană fără adăpost, într-un parc din zona Piaței Viilor. Cei doi consumau alcool sanitar iar la un moment dat s-au luat la ceartă.

Ancheta a stabilit că bărbatul de 59 de ani a fost lovit în abdomen cu o umbrelă, suferind leziuni care au condus la deces. Acesta a reușit să se târască până în Parcul Mihai Eminescu, dar acolo a căzut lângă o bancă, unde de altfel a și fost găsit.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte", principalul suspect fiind cercetat în stare de libertate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
59

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
131

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
132

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...