Selecţie riguroasă pentru posturile scoase la concurs de DGASPC

Selecţie riguroasă pentru posturile scoase la concurs de DGASPC
Concurenţă pentru posturile scoase la concurs de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), pentru apartamentele din Dorohoi în care vor fi mutaţi copiii de la Centrul de plasament “Elena Doamna" din Botoşani.

Potrivit lui Dan Şlincu, directorul DGASPC, pe cele 9 posturi de instructor de educaţie s-au înscris 15 candidaţi. În urma selecţiei dosarelor, o parte dintre candidaţi au fost respinşi, iar după proba scrisă numărul acestora s-a redus din  nou.

“După prima etapă a concursului, cea de evaluare a dosarelor, au mai rămas doar şapte candidaţi, ceilalţi neîndeplinind condiţiile de studii sau de experienţă în domeniul studiilor. După proba scrisă de luni au mai rămas în concurs doar cinci candidaţi pe cele nouă locuri. Pentru posturile care rămân neocupate vom relua concursul", a precizat Dan Şlincu.

DGASPC va mai scoate la concurs un număr de 15 posturi de instructor de educaţie, concursul urmând a se desfăşura la sfârşitul lunii septembrie.

Centrul de plasament "Elena Doamna" va fi închis în toamnă. Cei 23 de copii vor fi mutați în apartamentele pe care DGASPC le are în municipiul Dorohoi și care până acum au fost date spre folosință Primăriei, care a cazat acolo persoane afectate de inundațiile din anii trecuți.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copiii dintr-o parohie din Botoșani au primit încălțăminte de la studenții din Iași! (Foto)

astăzi, 13:21
31

În data de 21 aprilie, copiii și tinerii Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din localitatea Pleșani, județul Botoșani, au primit vizita studenților de la Colegiul &b...

Se caută medic pentru un compartiment important de la Spitalul „Mavromati”, concursul se susține la Iași!

astăzi, 12:52
93

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post vacant.Este vorba despre un post de medic specialist pe specialitatea hematologie, d...

Îndrăgit duhovnic din Athos, în mijlocul maicilor de la Vorona. ”Vedeți câți oameni a dat Botoșaniul?” (Foto)

astăzi, 12:17
227

Mănăstirea Vorona este o adevărată comoară a Ortodoxiei. Aici, în sobrietatea chiliilor monahale, râvna obștii de viețuitoare continuă cu sârguință lucrarea rodnică de zid...