Se caută medic pentru un compartiment important de la Spitalul „Mavromati”, concursul se susține la Iași!

Pentru a fi declarați admiși, candidații trebuie să promoveze cele trei probe și să obțină cel puțin 50 de puncte la fiecare probă în parte.

Se caută medic pentru un compartiment important de la Spitalul „Mavromati”, concursul se susține la Iași!

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post vacant.

Este vorba despre un post de medic specialist pe specialitatea hematologie, disponibil pentru Compartimentul de Hematologie din cadrul Secției de Medicină Internă I.

În perioada 30 aprilie – 16 mai are loc depunerea dosarelor de concurs la Biroul de Resurse Umane din cadrul Spitalului Județean „Mavromati”, în intervalul orar 08:00 – 15:00 de luni până joi, iar vineri doar între orele 08:00 – 12:00.

Proba scrisă va avea loc pe 27 mai, iar proba practică pe 3 iunie 2024. Rezultatele finale vor fi comunicate pe 10 iunie.

Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist pe hematologie se va desfășura la sediul Institutului Regional de Oncologie din Iași.

Vor fi declarați admiși candidații care vor promova toate cele trei probe, adică selecția dosarelor, proba scrisă și proba practică și care au obținut cel puțin 50 de puncte la fiecare probă.

Anunțul de concurs poate fi consultat AICI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

Luni, 20 Mai 2024
76

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

Luni, 20 Mai 2024
218

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

Luni, 20 Mai 2024
112

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...