Primarul Ovidiu Portariuc: "Mai mulți cetățeni vor să vină la ședința de Consiliu Local să susțină organizarea Summer Fest"

Primarul Ovidiu Portariuc: "Mai mulți cetățeni vor să vină la ședința de Consiliu Local să susțină organizarea Summer Fest"
Șefii Primăriei Botoșani încearcă încă o dată să îi convingă pe consilierii locali să aloce bani din bugetul local pentru organizarea Summer Fest.

Primarul Ovidiu Portariuc a spus că a avut discuții cu unii botoșăneni care și-ar dori să fie prezenți în ședința de Consiliu Local pentru a susține organizarea acestui festival.

“I-am trasat domnului viceprimar sarcina de a găsi cât mai repede o soluție de a repune acest proiect în prima ședință extraordinară de Consiliu Local, sper până la sfârșitul săptămânii. Vom mai merge o dată către consilierii locali cu propunerea de a se face pe Pietonalul Unirii. Atâta vreme cât locația nu este acceptată de către comercianți, organizatorul nu își poate recupera banii, nu poate garanta un minim de venit pentru a aduce artiștii. Zilele acestea m-am întâlnit cu câțiva cetățeni și m-au întrebat dacă pot să vină în ședința de Consiliu Local să susțină realizarea unui festival la Botoșani. Vor să vadă și ei care sunt acei consilieri care votează împotriva realizării unui festival în municipiului Botoșani. I-am invitat pe cei care doresc să vină să vadă cât de mult trebuie să mă lupt cu consilierii pentru unele lucruri care sunt în beneficiul orașului", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul-șef a reiterat dorința de a avea un Consiliu Local cu care să poată lucra în beneficiul botoșănenilor.

“Mă bucur pentru acei primari care au Consiliu Local. Din păcate, la Botoșani ne confruntăm de aproape trei ani cu opoziția consilierilor PNL pe tot ceea ce înseamnă evenimente pentru botoșăneni sau inițiative ale Executivului. Ar trebui să își dea seama că sunt trimiși de botoșăneni și trebuie să le reprezinte interesele", a mai spus edilul-șef al municipiului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
673

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
98

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
89

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...