Impact FRONTAL intre un microbuz condus de un moldovean si un Volkswagen! Trei persoane la spital! GALERIE FOTO
ACCIDENT!

Impact FRONTAL intre un microbuz condus de un moldovean si un Volkswagen! Trei persoane la spital! GALERIE FOTO
Un accident de circulatie, ce putea avea urmari tragice, a avut loc marti dupa-amiaza pe drumul european E58, in apropiere de intersectia cu drumul spre localitataea Draxini.

Un conducator auto din Republica Moldova se deplasa dinspre Botosani spre Iasi, la volanul unui microbuz Mercedes, iar in padurea de dupa Manastirea Zosin, intr-o curba la dreapta, a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un autoturism Volkswagen, inmatriculat in Germania.

In urma impactului, trei copii din Volkswagen au fost preluati de ambulanta si transportati la spital, insa nu au suferit rani grave.

Soferul microbuzului a povestit ca in curba stationau mai multe masini, iar in acel moment a franat brusc, a patruns pe contrasens si a intrat in Volkswagen. Acesta plecase din comuna Dumbraveni, judetul Suceava, si se indreptra spre Iasi.

Din cate se pare, un Fiat s-a defectat pe drumul european, in spatele sau fiind alte trei masini, soferii acestora incercand sa impinga Fiatul in afara partii carosabile.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie, care au inchis drumul national timp de cateva minute, pentru ca politistii criminalisti sa faca masuratorile.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
9

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
32

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...

Transportatorii de mărfuri și persoane, luați la verificat de polițiști!

astăzi, 20:31
39

În perioada 13-20 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de mărfuri și persoane pe raza întregul...