Jucatorii de la Botosani pleaca luni spre Georgia si vor avea un program obositor! Vor folosi o cursa de linie!

Jucatorii de la Botosani pleaca luni spre Georgia si vor avea un program obositor! Vor folosi o cursa de linie!
Daca echipa georgienilor de la Tskhinvali au venit la Botosani cu o cursa charter de la Tbilisi la Iasi, botosanenii vor zbura pana in Georgia cu o cursa de linie.

FC Botosani va pleca luni dimineata spre Bucuresti, urmad ca marti dimineata la ora 10:00 sa se imbarce in avion pe ruta Bucuresti - Istambul (Turcia). Acolo vor sta aproximatvi 2 ore, urmand a se urca in avionul care duce la Tbilisi.

Miercuri vor efectua primele antrenamente, urmand ca joi sa joace meciul calificarii cu Tskhinvali. Vineri se vor intoarce la Bucuresti, tot cu o escala la Istambul, iar sambata vor merge la Craiova pentru partida din campionat.

Finantatorul FC Botosani, Valeriu Iftime, a declarat pentru Stiri.Botosani.ro ca nu era avantajos sa foloseasca o cursa charter.

"Nu puteam folosi o cursa charter pentru ca nu vom merge foarte multi in Georgia. In cazul in care ne vom califica in turul 2, imediat dupa meciul cu Craiova vom reveni la Bucuresti si atunci vom inchiria un avion cu 80 de locuri pentru a merge spre Varsovia", a precizat Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta