FC Botosani vrea sa mai aduca jucatori! Patru fotbalisti sunt accidentati, inaintea meciului cu Tskhinvali!

FC Botosani vrea sa mai aduca jucatori! Patru fotbalisti sunt accidentati, inaintea meciului cu Tskhinvali!
FC Botosani nu a incheiat campania de transferuri si spera ca pana in ultima zi de trsnferuri sa mai aduca unul sau mai multi jucatori.

Antrenorul Leo Grozavu a precizat ca isi doreste sa dubleze posturile pentru ca sunt foarte multe meciuri de disputat.

"Posturi deficitare nu avem, dar mai avem posturi pe care vrem sa le dublam sau se le acoperim asa cum trebuie, tinand cont ca anul acesta participat in patru competitiii, campionat, Europa League, Cupa Romaniei si Cupa Ligii si vor fi foarte multe jocuri. In acest moment nu sunt foarte fericit, dar sper ca pana in ultima zi de transferuri sa mai aducem jucatori. As vrea trei jucatori, dar m-as bucura cu doi si nu sunt nefericit nici cu un singur jucator. Noi incercam sa aducem jucatorii pe gratis si nu reusim sa aducem chiar ce vrem noi.", a spus Leo Grozavu.

Staff-ul tehnic nu s-a gandit insa asupra echipei de start pentru partida cu Tskhinvali mai ales ca patru jucatori sunt accidentati. Este vorba despre Florin Acsinte, Michael Ngadeu , Istvan Fulop si Cristian Danci.

"Nu m-am gandit inca asupra echipei, pentru ca avem cateva probleme pe unele posturi si sunt ingrijorat. Am avut doar o saptamana de vacanta si multi dintre jucatori nu au reusit sa se echilibreze din punct de vedere psihic. Perioada se pregatire a fost destul de scurta si a trebuit ca intr-un timp limitat sa punem la punct echipa si sa o punem pe picioare pentru aceste meciuri. In plus au fost jucatori noi, chiar daca au venit din prima zi de pregatire au lucrat sub alt stil. Au fost si probleme cu accidentarile, alti jucatori au venit pe parcurs si nu am putut sa facem o pregatire uniforma. Asta nu este o scuza si cine va intra pe teren va trebui sa dea totul.", a adaugat antrenorul botosanenilor.

 

Spune-ne opinia ta