Cms. șef Cristian Cucoreanu, înlocuit în ATOP

Cms. șef Cristian Cucoreanu, înlocuit în ATOP
Componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Botoșani se va modifica, un proiect de hotărâre în acest sens fiind pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Județean de săptămâna viitoare.

Astfel, în locul cms. șef Cristian Cucoreanu va fi validat cms. șef Mihai Bunduc, cel care a preluat atribuțiile de șef al Inspectoratului de Poliție Județean după ce Cucoreanu a fost pus la dispoziție, ca urmare a anchetei DNA.

“Calitatea de membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică se pierde în cazul în care titularul nu mai îndeplinește funcția care a determinat desemnarea sa. Domnul Cristian Cucoreanu nu mai îndeplinește funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Județean, încetând astfel și calitatea de membru în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică", se arată în expunerea de motive.

De asemenea, vor fi validați ca membri în ATOP și col. Constantin Moroșanu, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi, col. Radu Anton, șeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență și Ioan Onuțu, șeful Poliției Locale.

Din ATOP mai fac parte subprefectul, șase consilieri județeni, trei reprezentanți ai comunității și un reprezentant al Corpului Național al Polițiștilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă: „Ne dorim ca efectivele de ordine publică să aibă o prezență vizibilă și activă în teren!” (foto)

astăzi, 15:48
32

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, luni, o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costî...

Pui de bufniță salvat de jandarmii botoșăneni, după un apel la 112! (foto)

astăzi, 15:31
36

Prin grija jandarmilor botoșăneni, un pui de bufniță a ajuns pe mâini bune, la un cabinet veterinar din municipiul Botoșani, care a acceptat să îi îngrijească rănile produse,...

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:15
263

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, luni după-amiază. În eveniment au fost implicate două autoturisme.La...