Trei noi posturi de director la Nova Apaserv! Vezi cine vrea să le ocupe

Trei noi posturi de director la Nova Apaserv! Vezi cine vrea să le ocupe
Numărul șefilor de la Nova Apaserv va crește, prin crearea la nivelul unității a trei noi posturi de directori, care deja au fost scoase la concurs.

Pentru posturile de director economic și executiv s-a înscris câte un candidat, în timp ce postul de director ecomercial este râvnit de doi candidați.

În cursul zilei de miercuri a avut loc selecția dosarelor, după care candidații vor susține săptămâna viitoare un interviu și le va fi analizată teza managerială.

Pentru postul de director economic s-a înscris la concurs un singur candidat, fiind vorba de Marcela Daniela Jitărașu, care a obținut după evaluarea dosarului nota 9,83.

Pentru postul de director executiv candidează Cristina Panait, care la evaluarea dosarului a obținut 9,83, iar pentru postul de director comercial sunt doi candidați, Cristian Romanovschi și Constantin Bursuc. La evaluarea dosarului primul a obținut nota 9,83, iar al doilea candidat a fost notat cu 7,33.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul de la Pașapoarte în minivacanța de 1 Mai și Paște suferă modificări!

astăzi, 15:22
16

În minivacanța de 1 Mai și de Paște, adică în perioada 1 – 6 mai, angajații Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte din Botoșani nu vor avea program de lucru cu publicul....

Meteorologii anunță cum va fi vremea de 1 Mai și Paște: Unde va fi mai cald și unde va ploua!

astăzi, 15:06
47

De 1 Mai şi de Paşte, temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă, în cea mai mare parte a ţării şi vor fi ploi în regiunile sud-ve...

Romario Benzar, mesaje după accidentare: ”Chiar m-a impresionat!”. Când revine pe teren!

astăzi, 14:50
102

”Îmi doresc să îmi ajut echipa să ne salvăm!””Aștept miercuri sau joi să mă duc să îmi scoată firele și să fie totul bine ca să pot să încep a...