(A) WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L. - Comunicat de presă

ÎNCEPERE PROIECT "DEZVOLTAREA MICROÎNTREPRINDERII WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L. - cod SMIS: 313582

 

(A) WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L. - Comunicat de presă

Beneficiarul WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Bulevardul George Enescu, Nr. 9 C, demisol, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "Dezvoltarea microîntreprinderii Work Tape Medical Fizio S.R.L.", cofinanțat prin Programul Nord-Est 2021-2027, în baza contractului de finanțare nr. 34/18.04.2024.

Proiectul este finanțat prin Regio - Programul Regional Nord-Est 2021-2027, Prioritatea 1 "O regiune mai competitivă, mai inovativă”, Apel: Investiții pentru modernizarea microîntreprinderilor, PR/NE/2023/P1/RSO1.3.1/1-Microîntreprinderi.

Valoarea totală a proiectului: 1.156.366,45 LEI, din care Finanțare nerambursabilă: 925.093,16 LEI.

Autoritatea de management: Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Organismul Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Proiectul va fi derulat în Municipiul Botoșani, Bulevardul George Enescu, Nr. 9C, demisol, județul Botoșani, pe o perioadă de 12 luni, de la data de 18.04.2024, având ca dată maximă de finalizare 18.04.2025.

Obiectivele proiectului sunt următoarele:

Obiectivul general al investiției este intensificarea creșterii sustenabile, creșterea competitivității societății Work Tape Medical Fizio SRL și crearea de locuri de muncă în cadrul societății, inclusiv prin investiții productive.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Achiziție de utilaje și echipamente ce au ca scop modernizarea și diversificarea serviciilor oferite de societatea medicală, cu accent pe reabilitarea și terapia fizică, folosind tehnologie de ultimă generație.
2. Angajarea de personal - se dorește creșterea numărului mediu de salariați prin angajarea a cel puțin 3 persoane.

Detalii suplimentare se pot obține de la persoana de contact: Venedict Mihai - Reprezentant legal/Manager proiect – Venedict Mihai; Telefon: 0740.281.777, email: mihaivenedict@gmail.com

https://www.worktape.ro/

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: ”Nu vă lăsaţi păcăliţi de lucrările făcute înainte de alegeri!”

astăzi, 11:24

Deși apreciază lucrările de asfaltare din ultimele săptămâni, USR Botoşani şi Alianţa Dreapta Unită  țin să-i atragă atenţia edilului şef că mandatul unui primar este de patr...

Ionuț-Bogdan Cărăușu: ”Vom avea un Botoșani de 10 dacă vom ști să ne prețuim așa cum trebuie tinerii. Pentru că ei sunt viitorul!”

astăzi, 10:53
18

De peste 9 ani desfășor activități educaționale cu și tinerii din Botoșani și nu numai. În tot acest timp am văzut cum autoritățile locale nu au făcut nimic pentru a opri pierderea c...

Este sărbătoare în parohia de la marginea orașului Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 10:38
141

Existența Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” este strâns legată de Cimitirul „Eternitatea”, din municipiul Botoșani. Acest cimitir, primul apar...