DURERE la Vorona! Soții morți în accidentul de la Orășeni Deal, conduși pe ultimul drum cu onoruri militare-FOTO

DURERE la Vorona! Soții morți în accidentul de la Orășeni Deal, conduși pe ultimul drum cu onoruri militare-FOTO

Durere fără margini la Vorona! Cei doi tineri care au sfârșit în cumplitul accident de acum trei zile, de la Orășeni Deal, sunt conduși pe ultimul drum de sute de persoane.

Alături de familia greu încercată sunt militarii și garda de onoare de la Unitatea Militară 01189, de pe Petru Rareș, acolo unde Ștefan Huțanu era angajat. Prezentă la funeralii este și conducerea Garnizoanei Militare Botoșani.

Sicriele celor doi soți, Mirela și Ștefan Huțanu, au fost purtate pe brațe de colegii tânărului, la capătâi stând în permanență rudele, părinții, dar și frații fiind sfâșiați de durere.

Aproape tot satul s-a adunat pentru a-i conduce pe cei doi soți care au avut un destin atât de crud, cu toții deplângând moartea consătenilor lor, mai ales că au rămas orfani doi copilași de opt luni și trei anișori.

Una dintre femeile prezente la înmormântare a povestit că luni seara copilul cel mare a ieșit la poartă și a început să strige “Tata, tata, vine tata".

Unul dintre colegii lui Ștefan, poartă pe brațe tabloul acestuia.

Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica din localitatea Vorona Mare și va fi oficiată de un sobor de patru preoți.

Ștefan și Mirela vor fi înmormântați cu onoruri militare.
























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
518

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
55

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
62

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...