Administratorii drumurilor publice ignora solicitarile cu privire la intersectia GROAZEI: "Nu am primit niciun raspuns"

Administratorii drumurilor publice ignora solicitarile cu privire la intersectia GROAZEI: "Nu am primit niciun raspuns"
Problema intersectiei dintre drumul national 29, Botosani - Saveni, cu drumul judetean 296 A, Costesti - Rosiori, numita de soferi "intersectia groazei", din cauza numarului mare de accidente, se pare ca este ignorata de administratorii drumului public în responsabilitatea cărora se află căile rutiere DN 29 si DJ 296 A.

Atat Inspectoratul de Politie Judetean Botosani, cat si Primaria Rachiti, au facut solicitari pentru ca intersectia sa fie semnalizata mult mai bine, insa pana acum nu s-a intamplat nimic.

"Acolo este drum national intersectat cu drum judetean. Noi, ca autoritate locala, primavara trecuta am intervenit acolo pentru ca erau niste copaci in dreptul indicatoarelor si i-am taiat. Am facut anul trecut o sesizare sa vina si sa monteze acolo niste oglinzi pentru ca soferii care vin dinspre Costesti sau Rosiori sa se poata asigura, sa marcheze pe strada faptul ca este STOP, iar inainte de intersectie sa fie montate indicatoate care sa anunte ca urmeaza o intersectie fara prioritate. Nu am primit niciun raspuns si cred ca le mai pregatesc o solicitare pentru ca sunt prea multe accidente", a declarat primarul comunei Rachiti, Gheorghe Iacob.

Vezi si IPJ Botoşani: "Administratorul drumului public este obligat să instaleze indicatoare, să aplice marcaje pe drumurile publice şi să le menţină în stare corespunzătoare"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
16

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
61

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
124

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...