Crosul liberalilor: Grigoras a terminat cursa cu brio, Lupascu a abandonat! FOTO

Crosul liberalilor: Grigoras a terminat cursa cu brio, Lupascu a abandonat! FOTO
Acțiunea “Hai la cros ca-i sănătos!", desfasurata în cadrul campaniei “PNL Botoșani susține sportul de masă", cu ocazia împlinirii a 140 de ani de istorie liberală, a avut loc, sambata dimineata, in centrul municipiului Botosani.

Cateva zeci de copii si adulti s-au inscris la cros, in frunte cu persoane importante din PNL Botosani, senatorul Viorel Grigoras, fostul manager al Spitalului Mavromati, Viorel Iliuta,  si consilierii municipali Eugen Apostoliu si Catalina Lupascu. Nu toti au terminat insa cursa. Fostul viceprimar al municipiului Botosani, Catalina Lupascu, a abandonat cursa.

"Am vrut sa dam un semnal la nivelul comunitatii ca asemenea activitati ar trebui organizate, daca nu in fiecare weekend, macar o data pe luna. De ce? Pentru ca pe langa abandonul meu am vazut ca au abandonat si foarte multi copii, ori daca un copil abandoneaza alaturi de o persoana adulta trebuie sa ne punem un semn de intrebare. Copiii nostri sunt din ce in ce mai putin rezistenti la efort", a declarat Catalin Lupascu.

In schimb, senatorul Viorel Grigoras a fost in mare forma si a terminat cursa care a avut startul in fata Casei de Cultura a Sindicatelor pe traseul - Cuza Voda, Mihail Kogalniceanu, Bulevardul Mihai Eminescu si strada Marchian.

"Cred ca a trecut un an si jumatate de cand nu am alergat atat, dar miscare fac zilnic. Cand vin de la Bucuresti mai am treaba prin jurul casei, mai merg si pe jos. Sunt fericit ca am reusit sa trec linia de sosire. Felicit toti participantii", a spus Viorel Grigoras.

Castigatorii au primit cupe, diplome si tricouri.



































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
57

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
623

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...