ACCIDENT! TIR încărcat cu porumb, răsturnat pe drumul Botoşani-Săveni! FOTO, VIDEO - UPDATE

ACCIDENT! TIR încărcat cu porumb, răsturnat pe drumul Botoşani-Săveni! FOTO, VIDEO - UPDATE
Un TIR încărcat cu porumb, care venea marţi la amiază de la Săveni către Botoşani s-a răsturnat pe raza localităţii Unţeni de-a curmezişul şoselei. Ca prin minune, şoferul nu a fost rănit grav.

Camionul, înmatriculat în judeţul Buzău, a intrat în balans într-o curbă la stânga, a ieşit de pe partea carosabilă, a atins un copac după care s-a răsturnat de-a curmezişul drumului naţional, blocând circulaţia pe cele două sensuri.

Şoferul a reuşit să iasă singur din cabină, fiind rănit uşor la cap. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Ambulanţă, cadrele medicale acordându-i îngrijiri şoferului care nu a dorit să meargă la spital.

Bărbatul, care este din Brăila, trebuia să ajungă cu marfa la Prahova, în faţa sa fiind şi alţi colegi care transportau cereale, acesta grăbindu-se să îi ajungă.
 
“Conducatorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga, în pantă, s-a răsturnat, blocând traficul pe drumul naţional. Am luat măsuri astfel încât drumul să nu fie complet blocat şi aşteptăm ajutoare pentru a putea îndrepta şi a elibera complet partea carosabilă. Şoferul nu este din zonă, s-a grăbit şi necunoscând configuraţia drumului s-a răsturnat", a declarat Ionuţ Apostol, din cadrul Poliţiei Rutiere Botoşani.  

Întreaga cantitate de porumb s-a împrăştiat în şantul de pe marginea drumului.

UPDATE: Ora 13:20: Un alt camion a reusit sa traga TIR-ul pe marginea drumului, pentru ca mai apoi sa poata fi repus pe roti. La fata locului au ajuns si pompierii, pentru ca sunt scurgeri de carburanti. Politistii incearca sa gaseasca o macara pentru a repune pe roi TIR-ul.
 






























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur, între Asociație Antidrog și confruntarea televizată cu Cosmin Andrei! „M-am spovedit o dată...” (video)

astăzi, 17:41
18

În cadrul conferinței, liberalul a vorbit despre o asociație pe care a înființat-o cu scopul de a combate consumul de droguri. La acest eveniment au mai participat și membri ai PNL Bot...

Durere în familia unui tânăr de 15 ani din Botoșani: acesta luptă pentru viață după ce a fost la un pas de înec! (Video)

astăzi, 17:22
306

Vremea din ce în ce mai caldă îi îndeamnă pe oameni la scăldat, însă, pentru evitarea unor adevărate drame, este foarte important ca acest lucru să se facă doar în...

Mercedes de peste 110.000 lei furat din Spania, oprit în Vama Stânca!

astăzi, 15:54
74

S-a întâmplat pe 2 iunie, în jurul orei 12:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași. Un bărbat de 59 de ani s-a prezentat pentru efectuarea formali...