Cătălin Flutur, între Asociație Antidrog și confruntarea televizată cu Cosmin Andrei! „M-am spovedit o dată...” (video)

Luni după-amiază, la sediul de campanie al Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani a avut loc o conferință de presă organizată de Cătălin Fluturcandidatul formațiunii politice pentru funcția de primar al municipiului Botoșani.

Cătălin Flutur, între Asociație Antidrog și confruntarea televizată cu Cosmin Andrei! „M-am spovedit o dată...” (video)

În cadrul conferinței, liberalul a vorbit despre o asociație pe care a înființat-o cu scopul de a combate consumul de droguri. La acest eveniment au mai participat și membri ai PNL Botoșani.

Cătălin Flutur spune că mulți dintre contracandidații săi pentru funcția de primar al municipiului Botoșani au abordat acest subiect și și-au propus să combată fenomenul.

Am avut o discuție cu cei de față și ne-am gândit la problemele care sunt nu doar în Botoșani, ci în toată țara. Unii cu experiențe de viață, eu sunt unul dintre cei care au pățit-o. Nu ne gândeam la campanie, nu ne gândeam la alegeri, ci ne gândeam doar cum să facem bine în timp. Atunci ne-am gândit să facem o asociație cu ajutorul căreia să luptăm împotriva drogurilor. Din câte văd este cea mai mare nenorocire care se întâmplă în zilele noastre și consumul a ajuns la niște vârste incredibile. 10, 12, 14 ani. Am plecat de la droguri și am ajuns la concluzia că trebuie să luptăm împotriva tuturor adicțiilor, că nu doar drogurile constituie un mare flagel. Am văzut foartă multă lume în campanie care a atins acest subiect. Unii înființează Poliția Antidrog la Botoșani. Am auzit foarte multe lucruri care nu o să se întâmple, pentru că nu avem legislație”, a declarat Cătălin Flutur, candidatul PNL Botoșani pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ.

Cătălin Flutur a pus în față experiența sa de viață și ceea ce a trăit în mediul familial.

Eu vorbesc ca unul dintre cei pățiți. M-am spovedit o dată, știți problemele pe care le-am avut în familie. Vrem să ajutăm atât consumatorii, dar mai mult decât atât familiile lor. Cei mai disperați sunt cei din familie. Odată intrați în această capcană nu mai știu ce să facă și trebuie să îi ajutăm pe cei din familie, care sunt dezorientați și fără resurse materiale în primul rând. Un tratament înseamnă sume destul de mari”, a adăugat liberalul botoșănean.

Pentru început, Cătălin Flutur a cooptat în echipa acestei asociații persoane cu experiență în diferite domenii de activitate. De exemplu, Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”, Andreea Ursu, fost moderator TV și președinte al Asociației „Ridică-te și umblă”, Gelu Graur, fost polițist, Sânziana Secrieru, jurist și Relu Chiriac, asistent.

„Îl invit la o confruntare televizată”

De asemenea, Cătălin Flutur și-a arătat nemulțumirea față de faptul că ședința ordinară a Consiliului Local pentru luna mai nu s-a ținut, ci a fost în loc ei o ședință extraordinară desfășurată prin mijloace electronice.

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Botoșani a considerat că edilul șef al municipiului reședință de județ nu vrea să răspundă întrebărilor consilierilor locali.

Nu am înțeles de ce ședința ordinară de Consiliu Local pe luna mai nu s-a ținut. Erau aspecte foarte importante de discutat. Actualul primar efectiv a fugit de la ședință și a ținut o ședință extraordinară prin mijloace electronice probabil ca să nu putem să îi punem ultimele interpelări/întrebări și eu aveam foarte multe lucruri de spus”, a declarat Cătălin Flutur.

De aceea, Cătălin Flutur îl invită pe Cosmin Andrei, actualul primar în funcție și candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Botoșani, la o confruntare televizată chiar în ultima zi de campanie electorală.

Voiam să îi pun multe întrebări domnului primar în acea ședință. Sper și fac un apel prin dumneavoastră să ne întâlnim măcar într-o confruntare televizată în ultima zi de campanie ca să îi pot pune aceste întrebări. Îl invit la o confruntare televizată să ne explice ce s-a întâmplat în acești patru ani în oraș, pentru că a refuzat să discute cu mine în această perioadă. Măcar să îl învăț pe ultima sută de metri ce să facă să nu bage orașul în colaps”, a adăugat Cătălin Flutur.

(Cătălin-Mugurel Flutur, Candidat PNL la Primăria Municipiului Botoșani, CMF 21240015)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu pe zeci de hectare de culturi dintr-o localitate din Botoșani, au intervenit pompierii! (Video)

Vineri, 28 Iunie 2024
722

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere. Aceștia au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extin...

Ce pericole ne pândesc dacă ne rezervăm vacanțele pe internet!

Vineri, 28 Iunie 2024
130

Una dintre cele mai mari platforme de rezervare a cazării anunță că au crescut tentative de fraudă online cu 900%. Cel mai frecvent, oamenii sunt păcaliți să își dea datele de pe cardur...

Peste 10.000 de locuri scoase la concurs de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, filială și la Botoșani!

Vineri, 28 Iunie 2024
337

Absolvenții de liceu au la dispoziție 4.150 de locuri la buget și 4.012 locuri cu taxă. Dintre locurile la buget, 101 locuri sunt alocate pentru absolvenți de licee din mediul rural, 30 pentru et...