Invitatul de la Știri: Cosmin-Ionuț Andrei, candidatul PSD la Primăria Municipiului Botoșani

Ne aflăm în ultima săptămână de campanie. Botoșănenii își aleg, duminică, primarul, dar și consilierii locali, cei care vor administra orașul în următorii patru ani.

Invitatul de la Știri: Cosmin-Ionuț Andrei, candidatul PSD la Primăria Municipiului Botoșani

Invitat în studioul Știri Botoșani este un candidat la Primăria Municipiului Botoșani cu o importantă experiență nu doar în administrație, ci și în politică. Și vorbim despre două mandate de viceprimar și un mandat de primar. Este unul dintre botoșănenii care au intrat în administrație venind din sectorul privat, având de partea sa și o pregătire în domeniul tehnologiei.

Cosmin-Ionuț Andrei este candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Municipiului Botoșani, dar și la Consiliul Local Botoșani.

În emisiunea moderată de Alina Șopu, Cosmin-Ionuț Andrei a vorbit despre aceste ultime zile de campanie electorală, punctând asupra importanței prezenție cetățenilor la votul de duminică, 9 iunie 2024.




Ne aflăm în fața unei situații atipice în România, chiar o premieră. Mandatul actualului primar nu se termină săptămâna viitoare, ci la sfârșitul lunii octombrie. Așadar, după 9 iunie, există două variante: Botoșaniul va continua cu Cosmin-Ionuț Andrei sau cu un alt primar, care va primi însă mandatul peste câteva luni. Cum va funcționa orașul în fiecare dintre cele două situații, a explicat Cosmin Andrei în întâlnirea cu Alina Șopu.

Urmăriți emisiunea de astăzi, Invitatul de la Știri, pentru a afla cum vede Cosmin Andrei implicarea independenților în politică și, implicit, în fenomenul electoral.

Care este cel mai bun ambasador al orașului Botoșani: Eminescu sau FC Botoșani?

Când vom merge la primul spectacol al Teatrului ”Mihai Eminescu” în clădirea proaspăt renovată?

Cum arată bilanțul în acest (aproape) final de mandat, ce nu a reușit însă să facă?

Aflați mai multe urmărind emisiunea Invitatul de la Știri de astăzi!

Moderator: Alina Șopu

(Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică până pe 3 iulie!

astăzi, 10:56
113

Județul Botoșani se va afla sub o atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică, în perioada 02 iulie, ora 10:00 - 03 iulie, ora 10:00.Aceasta se va manifesta prin averse toren...

România – Olanda, mâine de la ora 19:00

astăzi, 10:29
37

Naționala României a terminat pe locul 1 în grupă și s-a calificat în optimile de finală unde va întâlni pe 2 iulie naționala Olandei.Vezi cotele Superbet pentru p...

Cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat, meteorologii anunță o noapte tropicală!

astăzi, 10:00
120

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de caniculă, disconfort termic ridicat și temperaturi deosebit de ridicate.În Crișana, Banat, sudul Transilvaniei, Ol...