Profesor de la o şcoală din municipiul Botoşani, acuzat că a lovit o elevă!

Profesor de la o şcoală din municipiul Botoşani, acuzat că a lovit o elevă!

   Arhiva

Cadou de ziua ei! Părinţii unei fetiţe de clasa a V-a, care învaţă la o şcoală din municipiul Botoşani, acuză că unul dintre profesori ar fi agresat-o fizic pe copilă chiar în timpul orei, în faţa celorlalţi elevi. Fata îşi serbează astăzi ziua de naştere.

Totul s-ar fi întâmplat luni, în timpul orei de muzică, la Şcoala nr. 7 Octav Băncilă. Când a ajuns acasă, fata i-a povestit mamei că profesorul de muzică a prins-o de păr şi a tras-o din banca a treia până la tablă, ţipând şi adresând cuvinte injurioase, întrucât ar fi fost nervos.

Mama elevei a mers direct la Poliţie şi a depus o plângere, în paralel şi conducerea unităţii de învăţământ declanşând o anchetă. În cursul dimineţii de marţi s-a întrunit în regim de urgenţă şi Consiliul de Administraţie al şcolii.

"În cursul zilei de luni a fost depusă o sesizare la Poliţia Municipiului Botoşani. În cauză efectuăm cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Mama fetiţei le-a spus poliţiştilor că profesorul de muzică îşi terorizează elevii şi că aceştia ar prefera să facă matematică sau limba română în locul muzicii şi că fiica sa, care marţi îşi serbează ziua de naştere, este traumatizată psihic de ceea ce a păţit la şcoală.

Citeste si Profesor botosanean, cercetat dupa ce a venit beat la ore!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
241

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
386

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...