CADOU din partea Primăriei pentru botoşănenii care se căsătoresc sau îşi serbează majoratul! FOTO

CADOU din partea Primăriei pentru botoşănenii care se căsătoresc sau îşi serbează majoratul! FOTO
Idee inedită lansată de municipalitatea botoşăneană! Botoşănenii vor primi la naştere, majorat sau căsătorie câte un cadou din partea conducătorilor urbei.

Reprezentanţii Primăriei vor ca şi locuitorii oraşului să contribuie la extinderea suprafeţeie de spaţiu verde şi la menţinerea unui aer curat, motiv pentru care la evenimentele importante din viaţa fiecărui om, cetăţenii vor primi din partea municipalităţii câte un certificat de început de drum.

Cu acest certificat, botoşănenii vor putea merge la Direcţia Silvică care le va pune la dispoziţie, gratuit, câte un copac pe care pot să îl planteze unde doresc, în acest sens fiind încheiat un parteneriat între cele două instituţii,

“Din grijă pentru mediul înconjurător vom lansa o acţiune prin care în momentele importante din viaţa botoşănenilor vor primi un certificat de început de drum şi pe baza acestui certificat vor ridica de la Direcţia Silvică un copac pe care îl vor planta unde vor dori sau unde municipalitatea le poate pune la dispoziţie teren dacă vor solicita acest lucru. Nu e suficient ca Primăria să contribuie şi să planteze aceşti copaci", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Şi municipalitatea şi-a propus să planteze în oraş 500-600 de pomi.

“Noi am trecut la identificarea tuturor zonelor din domeniul public, dar şi din domeniul asociaţiilor de proprietari care se pretează la plantarea de pomi şi în următoarea perioadă vom trece şi noi la această acţiune. Vrem un aer curat, să avem cel mai verde oraş şi nu o putem face decât extinzând suprafaţa de spaţiu verde plantând cât mai mulţi copaci să crească în fiecare an suprafaţa de spaţiu verde", a mai precizat edilul-şef al urbei.

Primarul estimează că anual vor fi peste 2.000 de persoane care vor primi aceste certificate.





 

 

Spune-ne opinia ta