Tânărul cu BMW a mai provocat un accident, fiind băut!

Tânărul cu BMW a mai provocat un accident, fiind băut!
Tânărul în vârstă de 24 de ani, care în noaptea de marţi spre miercuri a provocat un grav accident de circulaţie pe Calea Naţională, din municipiul Botoşani, în apropierea Uvertura Mall, nu este la primul eveniment rutier.

Angelo Timofte a mai fost implicat într-un accident, în luna august 2012, în sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Marchian.

Aflat la volanul unui autoturism, acesta a intrat într-o altă maşină, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

Potrivit poliţiştilor, la testarea cu aparatul etilotest s-a stabilit că tânărul era băut, având o concentranţie de 0,30 mg/alcool pur în aerul expirat. La acea vreme el s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile.

Vă reamintim că marţi noaptea, Angelo Timofte se deplasa la volanul unui BMW seria 7, dinspre Stadion către Piaţa Mare, iar în apropierea Mall-ului a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. Impactul a fost atât de puternic încât un tânăr, pasager pe scaunul din dreapta faţă a rămas încarcerat. O fată, aflată pe bancheta din spate, a fost de asemenea rănită.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV: Masina de lux facuta praf in centrul orasului! Trei tineri au ajuns la spital! FOTO, VIDEO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
20

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
22

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
28

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...