Florin Ţurcanu, despre zvonurile că a dat mâna cu PSD: "Neg cu mâna pe Biblie şi pot să merg şi la detectorul de minciuni!"

Florin Ţurcanu, despre zvonurile că a dat mâna cu PSD: "Neg cu mâna pe Biblie şi pot să merg şi la detectorul de minciuni!"
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, neagă cu tărie că ar fi făcut vreo înţelegere cu PSD-ul pentru a-şi păstra funcţia administrativă, după ce a primit o condamnare la închisoare cu suspendare.

În ultima perioadă, în spaţiul public au apărut mai multe speculaţii, conform cărora Florin Ţurcanu ar fi căzut la o înţelegere cu cei de la PSD, în sensul susţinerii proiectelor de la municipiu de către consilierii muncipali, în schimb acesta urmând a rămâne la conducerea Consiliului Judeţean.

Întrebat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, de un jurnalist dacă a avut vreo întâlnire la Bucureşti cu Victor Ponta, la care au participat şi mai mulţi social-democraţi din Botoşani, Florin Ţurcanu a spus că este dispus să meargă la detectorul de minciuni, acuzând că se lansează astfel de scenarii pentru a-l denigra.

“Eu sunt căsătorit cu doamna deputat Anuşca Roxana Florentina. Eu merg în maşină cu ea. Nu merg în maşină cu doamna Federovici şi nici nu am mers niciodată de când fac eu politică şi mă deplasez la Bucureşti. Punct. Nu am băut nicio cafea cu doamna Federovici, nici cu Andrei Dolineaschi, nici cu Tamara Ciofu, nici cu Macaleţi, nici cu neam de neamul lor. Nu am negociat poziţia mea la Consiliul Judeţean, am câştigat-o prin vot şi o predau cetăţenilor, când trebuie să o predau, prin vot sau dacă cineva o va cere. Pot să neg cu mâna pe Biblie şi să merg la detectorul de minciuni, în faţa tuturor care fac numai scenarii, care pregătesc mitinguri în fiecare zi. Aşa nu se câştigă nimic, vă asigur lucrul ăsta. Fac cruce şi pe onoarea mea de om! Nu m-am întâlnit cu Victor Ponta şi nici nu am de ce să mă întâlnesc cu el", a spus apăsat Florin Ţurcanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean a mai spus că "nu va îngenunchea niciodată în faţa nimănui şi nici nu va cerşi milă".

 

Spune-ne opinia ta