Călătorii mai scumpe cu tramvaiul!

Călătorii mai scumpe cu tramvaiul!
Botoşănenii care călătoresc cu tramvaiul vor trebui să scoată mai mulţi bani din buzunare şi pentru bilete, şi pentru abonamente, preţul acestora fiind majorat, joi, prin votul consilierilor locali.

Pentru o călătorie preţul unui bilet va fi de 2 lei, faţă de 1,5 lei cât a fost până acum. Un abonament pentru o lună, pe o linie, va costa 50 de lei, iar pe două linii 65 de lei. Preţul unui abondament pe o linie, pentru jumătate de lună, va fi de 26 de lei, iar pe două linii 35 de lei.

Reprezentanţii Eltrans au motivat că este nevoie de operarea acestei majorări pe fondul creşterii preţului la utilităţi, dar şi a altor costuri cu întreţinerea.

Aleşii locali au avut unele comentarii la adresa activităţii Eltrans.

Stimați colegi de la Eltrans, ar trebui să se vadă o modernizare în stilul managerial, în comunicare. Puteați să fiți moderni, să transmiteți ceva nou. Nicăieri în lume nu mai vine cineva să dea bani și cineva să ia banii. Faceți o solicitare să preluați activitatea celor de la HSR. Trebuie să fiți moderni, să faceți profit și poate subvențiile vor scădea în viitor, a spus Gheorghe Iavorenciuc. 

 

Spune-ne opinia ta