Concediere contestată în instanţă!

Concediere contestată în instanţă!
Fostul director al Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA), Eugen Ţurcanu, a contestat în instanţă dispoziţia primarului Ovidiu Portariuc prin care a fost demis de pe funcţie.

Eugen Ţurcanu a fost dat afară de la DSPSA la începutul lunii ianuarie.

În dispoziţia semnată de edilul şef al urbei se precizându-se că directorul DSPSA nu a dus la îndeplinire sarcinile trasate de viceprimarul Cosmin Andrei, privind montarea patinoarului pe lacul din Parcul Mihai Eminescu.

Acestuia i se reproşează şi că a întârziat montarea instalaţiei de iluminat ornamental în Parcul Mihai Eminescu. 

De asemenea, lui Eugen Ţurcanu i-au fost imputate şi repetate abateri disciplinare, contractul individual al acestuia de muncă fiind desfăcut începând cu data de 6 ianuarie 2015. 
“Avocatul care mă reprezintă a depus contestaţia privind dispoziţia primarului privind concedierea mea şi de acum suntem pe rolul instanţei, aşteptăm să fim citaţi. Am invocat mai multe speţe, o dată de neconcordanţă între dispoziţie şi cele cercetate, nu este unul şi acelaşi lucru, şi ar trebui să se dispună anularea acestui act administrativ Nu mai spunem faptul că din cei din comisia de anchetă doi sunt aserviţi total PSD-ului şi sunt trup şi suflet cauzei. Suntem la mâna instanţei şi vom vedea ce va fi", ne-a declarat Eugen Ţurcanu.

În prezent, acesta nu mai ocupă nicio funcţie în cadrul Primăriei Botoşani, fiind doar consilier local.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
32

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
64

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
312

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...