Şoferiţă condamnată după ce a provocat un accident mortal!

Şoferiţă condamnată după ce a provocat un accident mortal!
O şoferiţă din Botoşani a fost condamnată de magistraţii Judecătoriei după ce, la sfârşitul anului 2012, a provocat un accident la Zăiceşti, în urma căruia o tânără de 18 ani a decedat.

Ana Ciuclea, de 24 de ani, a primit un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani, fiind judecată pentru ucidere din culpă. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Accidentul s-a produs pe 6 noiembrie, pe drumului Botoşani-Iaşi. Şoferiţa, aflata la volanul unui autoturism Opel Astra, se indrepta catre Botosani. La un moment dat, in padure la Zaicesti, o masina a oprit pentru a lua patru persoane la ocazie. O alta masina, care era in spatele acesteia, a franat brusc, iar soferita, pentru a evita sa intre in masina din fata, a tras de volan dreapta si a iesit in decor, izbindu-se intr-un copac. Doua persoane, de 18 ani si, respectiv, 61 de ani, dintre cele patru care erau la ocazie, au fost ranite.
 
In masina care s-a izbit in copac, alaturi de conducatoarea auto se mai aflau sotul ei si copilasul lor de un an si 2 luni, care din fericire nu au fost raniti, copilul fiind in scaunul special. Ulterior, copilul a fost dus la spital cu o masina, pentru investigatii.
 
Cele patru persoane care se aflau la ocazie fusesera la cules ciuperci in padure si intentionau sa se intoarca acasa, la Botosani.
 
La scurt timp fata de 18 ani a decedat. 
Vezi AICI decizia instanţei!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedia de duminică: Botoșăneanul care a murit trebuia să fie cavaler de onoare la nunta prietenilor săi, morți și ei în accident!

astăzi, 14:41
202

Ionela B. și George V. se aflau pe una dintre cele două motociclete, iar cavalerul lor de onoare, Irinel S., pe o alta. Ionela și George erau originari din Galați, iar Irinel dintr-un sat din jude...

Proiectil perforant descoperit la un centru de colectare a fierului vechi din Botoșani! (foto)

astăzi, 14:27
37

Un proiectil perforant a fost descoperit, luni, la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Botoșani. Un angajat a observat obiectul pe rampa de sortare a deșeurilor feroase. Acesta ș...

PS Nichifor Botoșăneanul va sfinți, în această săptămână, Aşezământul Social „Sfânta Irina” din Botoșani!

astăzi, 14:10
63

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a făcut publice evenimentele care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 19-25 mai 2024.Luni, 20 maiContinuă campania de prevenţie...