Vezi PROGRAMUL Revelionului organizat de Primărie!

Vezi PROGRAMUL Revelionului organizat de Primărie!
Petrecerea în stradă, organizată de municipalitate în noaptea de Revelion, va fi mai scurtă decât în ceilalţi ani.

Întrucât Primăria nu are bani pentru a face un eveniment de amploare, cu artişti naţionali, de buna dispoziţie a botoşănenilor care vor alege să petreacă în aer liber trecerea dintre ani se vor ocupa trupe locale.

Spectacolul va începe la ora 22.00 şi va dura până la ora 00.30.

“Vom avea un foc de artificii, trupe locale, atât de muzică populară cât şi de muzică pop-rock. Vom avea şi un DJ. Am reuşit să strângem din sponsorizări aproximativ 20.000 de lei", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

La fel ca primarul Ovidiu Portariuc, şi viceprimarul Andrei şi-a donat salariul pe luna decembrie pentru spectacolul de Revelion.

În cursul zilei de astăzi va fi montată scena, pe strada Cuza Vodă, şi dacă va fi necesar va fi restricţionată şi circulaţia pe un tronson din această stradă. 

Primăria a solicitat şi sprijinul Consiliului Judeţean pentru organizarea spectacolului de Revelion, dar răspunsul a fost negativ pentru că solicitarea a fost făcută prea târziu, după cum susţine preşedintele Florin Ţurcanu.

“Trebuia o şedinţă a plenului Consiliului Judeţean, iar conducerea CJ a considerat că nu există posibilitatea legală să convocăm o extraordinară pentru aprobarea acestei sume. Dacă solicitarea era făcută la începutul lunii decembrie cu siguranţă în şedinţa din 18 decembrie, în plen, ar fi existat un proiect de hotărâre", a spus Florin Ţurcanu.

Program spectacol Revelion:

22.00 – 22.30 – Ansamblul Folcloric Balada
22.30 – 23.00 – Recital Brândușa Covalciuc Ciobanu
23.00 – 23.30 – Recital “Live Loud
23.30 – 23.45 – Recital Francesca
23.45 – 24.00 – Recital folcloric Petronela Rusu
24.00                 Foc de artificii
24.00 – 24.20 – Recital Valentina Tipa Lulciuc
Pot apărea mici modificări în derularea programului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul din Botoșani unde oamenii merg să ajute alți oameni își mărește echipa, ce posturi sunt disponibile!

astăzi, 13:40
63

Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani caută să angajeze doi asistenți medicali generaliști. Pentru unul dintre aceste posturi, candidatul ideal trebuie să aibă vechime de minimum 5 ani, ...

Workshop extraordinar cu Zoltán Veres la Botoșani!

astăzi, 13:20
17

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, BIZZ.CLUB Botoșani, organizează o întâlnire extraordinară la Hotel Rapsodia din Botoșani, dedicată atât membrilor, cât și no...

Botoșănean dispărut în Germania, familia cere ajutorul Poliției din România! (Foto)

astăzi, 13:08
93

Iulian Ciulica este născut în Coțușca, județul Botoșani, figurând cu domiciliul în Crasnaluca.În cursul zilei de astăzi, 20 mai 2024, la nivelul Poliției Brăila a f...