"Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri" se menţine lider în box office-ul nord-american! La Botosani ruleaza cu casa inchisa! VIDEO

Lungmetrajul "Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies", al treilea şi ultimul film din seria "Hobbitul/ The Hobbit", s-a menţinut pentru a doua săptămână consecutiv pe primul loc în box office-ul nord-american.

Potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, superproducţia regizată de Peter Jackson a generat încasări de 41,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

În cele două săptămâni de proiecţii, acest film a vândut bilete în valoare de 168,5 milioane de dolari pe plan mondial, informează 20minutes.fr, citat de Mediafax.ro.

La Botosani, de pe data de 19 decembrie, atunci cand filmul a fost lansat, acesta ruleaza cu casa inchisa, cele mai multe cereri fiind in perioada Craciunului, atunci cand s-au facut rezervari si cu trei-patru zile inainte.

Chiar si pe 30 decembrie, dar si pe 31 decembrie, salile vor fi pline la acest film. 


Filmul "Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies", regizat de Peter Jackson, cu Martin Freeman, Ian McKellen şi Benedict Cumberbatch, încheie povestea lui Bilbo, Thorin şi a gnomilor. Eroii, care l-au trezit pe Smaug din culcuşul său din Erebor se vor lupta acum cu acesta, în speranţa că vor distruge răul pentru totdeauna. Gandalf descoperă însă ceva şi mai înfricoşător în Dol Guldur.

Filmele din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece în Pământul de Mijloc, cu 60 de ani înainte de acţiunea din "Stăpânul Inelelor".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...