Primăria Botoşani: "Nu există niciun risc ca apa caldă și căldura pentru populația racordată la Modern Calor să fie oprite sau întrerupte"

Primăria municipiului Botoşani informează cetățenii orașului că, în ceea ce privește furnizarea de agent termic la nivel de municipiu, nu se înregistrează probleme și nu există niciun risc ca apa caldă și căldura pentru populația racordată la Modern Calor  să fie oprite sau întrerupte.

În această perioadă, nu au existat probleme în privința furnizării de agent termic către cetățeni, instalațiile funcționează în parametri normali, înregistrându-se presiune normală la gaz.

"Asigur toți cetățenii racordați la Modern Calor că nu vor exista probleme în furnizarea agentului termic către populație în această perioadă, nu există niciun risc ca acesta să fie oprit sau întrerupt. Condițiile meteo nefavorabile nu vor afecta distribuția de agent termic în Botoșani", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Stocul de păcură de la Modern Calor este de aproximativ 400 de tone, iar din rezerva de stat, 13.000 de tone, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...